Magazin > VIP
860 ogledov

Majda iz Kmetije: Njen bivši mož jo je napadel z nožem

Majda Candir Voyo
Pred kamerami razkrila več o nasilnem soprogu.

Gledalci POP TV so lahko videli enega najglasnejših prepirov v zgodovini Kmetije, več o tem TUKAJ, ki je izbruhnil med Janom in Majdo

"Rekel je, da sem ku**a in pra**ca in da zato nimam nobenega moškega. Češ, kakšna sem, da zraven mene nihče ne more živeti,“ je potarnala.

Nad Janovim kričanjem in nizkotnimi žaljivkami (izbruh lahko vidite TUKAJ) so bili šokirani vsi tekmovalci, najbolj pa seveda Majda, ki ni mogla verjeti, da jo nekdo spet tako ponižuje. Tekmovalka ima za seboj težko preteklost. Življenje ji je zagrenil nekdanji mož, ki je bil do nje, kadar je bil vinjen, nasilen.

Enkrat jo je napadel celo z nožem. "Ko smo bili na Planini, preden sem šla v materinski dom, je bil bivši pijan in me je začel zmerjati, pretepati ter me napadel z nožem. Starejši sin iz drugega zakona je skočil nanj in me obranil. Rekel mu je: 'Veš, sedaj smo otroci dovolj veliki in se ti bomo maščevali za vse, kar si nam naredil v otroštvu',“ je povedala v kamero.

Več o njeni zgodbi lahko že takoj izveste TUKAJ.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.