Magazin > VIP
2076 ogledov

"Majhen, debel, grd": Družina Gucci se razburja zaradi izbora igralcev

house of gucci Profimedia
Med zvezdami v tem filmu sta tudi Al Pacino in Jared Leto.

Ridley Scott snema film o umoru Maurizia Guccija, ki ga je po naročilu bivše žene, Patrizie Reggiani, umoril najeti morilec.   

Posnetki s snemanja so že pricurljali v javnost in razburili znano italijansko družino, ki pa je ne moti to, da filmarji pogrevajo družinske skrivnosti in dejanja, na katerea bi najraje pozabili, ampak izbor igralcev.

Patrizia Reggiani Magazin Guccijeva vdova o tem, zakaj ni sama umorila moža: "Slabo vidim"

Patrizia Gucci je za Associated Press povedala, da se ji zdi zelo zgrešeno, da njenega dedka igra Al Pacino. "Moj dedek je bil privlačen moški, kot vsi moški v družini, visok, modre oči in zelo eleganten. Igra ga Al Pacino, ki ni visok. Na tej fotografiji je debel, majhen, z zalizci in zelo grd. Sramotno, saj mu ni nič podoben.“

Jezi jo tudi, kako je v filmu videti Jared Leto, ki igra Paola Guccija. Plešast in v vijolični obleki liku, ki ga igra, menda tudi on ni prav nič podoben. "Grozno, grozno. Še vedno sem užaljena,“ je posnetke igralca pokomentirala Patrizia in dodala, da ni užaljena le ona, ampak cela družina. "Družini so ukradli identiteto, da bi z njo služili in povečali dohodek Hollywooda. Naša družina ima pravico do identitete, zasebnosti. O vsem se lahko pogovarjamo, obstaja pa meja, ki se je ne sme prestopiti.“

V filmu, ki naj bi izšel oktobra, bomo videli tudi Lady Gaga, ki igra Reggianijevo, in Adama Driverja v vlogi Maurizia.

house of gucci | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.