Magazin > VIP
18 ogledov

Mali princ George zasenčil mamico

Kate Middleton William George
1/5
Reuters
Princ William se je s svojo soprogo Kate in sinom Georgeem odpravil na službeno potovanje po Novi Zelandiji in Avstraliji. Ko so prispeli v Wellington, so malega bodočega kralja ujeli pri izkrcavanju z letala.

Mali princ George ima komaj osem mesecev, pa je že na svoji prvi uradni poti. Z mamo in očetom, Kate Middleton in princem Williamom, je pričel 19-dnevno turnejo po Novi Zelandiji in Avstraliji. Na prvih fotografijah, ko je mlada družina izstopala z letala, je deloval zelo samozavestno, poročajo britanski mediji.

Oblečen je bil ves v belem, morda za tamkajšnje razmere malce premalo. Na sebi je imel kratke hlače, čez srajčko pa belo jopico. Obute je imel bele nogavičke in bele copatke. Po fotografijah sodeč je bil pol energije, kljub dolgemu letu, saj so leteli kar 30 ur.

Mali George se je šele drugič pojavil v javnosti. Prve fotografije so nastale, ko je bil star en dan in je družina zapuščala porodnišnico. Sicer pa so ga fotografski objektivi ujeli že večkrat, med drugim po krstu in na dveh uradnih družinskih fotografijah.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 07:39 08.april 2014.

    Tale familja k da tolk na bonton , ne ve da mora po stopnicah dol hoditi moški spredaj in gor zadaj , sploh pa ko ima baba otroka v naročju !