Magazin > VIP
42 ogledov

Malo manj lepa resnica o slavni manekenki

Cindy Crawford Flynet
Na splet je pricruljala neobdelana fotografija Cindy Crawford, na kateri je supermanekenka taka, kakršna je v resnici - z vsemi gubami in "napakami".

Bravo, Cindy Crawford! Oziroma bravo, britanska novinarka Charlene White, ki je neobdelano fotografijo 48-letne supermanekenke objavila na Twitterju, zraven pa pripisala: "Sprejmi to kot pohvalo, gospa C."

Odzvale so se številne pripadnice nežnejšega spola, ki so nad fotografijo, na kateri je Cindy v spodnjem perilu videti taka kot v resnici, z nagubano kožo in vsemi "napakami", navdušene. Igralka Jamie Lee Curtis, ki je za številne revije pozirala v želji, da njenih fotografij ne obdelajo,  je zvezdnico pohvalila. "Bravo, Cindy Crawford,“ je dejala 48-letnica in dodala: "Lepota je resnično, resnično lepa, to je vse, kar morate na svetu vedeti."

Zdi pa se, da je Crawfordovi njeno na fotografijah obdelano telo povsem ustrezalo. "Fotografija je pravzaprav iz leta 2013, ko je Cindy krasila naslovnico mehiške in latinsko-ameriške izdaje revije Marie Claire," so pojasnili pri reviji. "Izkazalo se je, da neobdelanja verzija v javnost pravzaprav ni pricurljala z namenom.“ Navdušenja nad neobdelano fotografijo kljub temu ne skrivajo: "Ni pomembno, od kod je fotografija prišla, to je razsvetljenje – Crawfordova je bila za nas vselej čudovita, toda zdaj, ko jo vidimo tako, kot v recnici je, jo imamo še rajši.“

Craworfodva je sicer pred kratkim delila pozitiven pristop k staranju: "Resnično menim, da je, ne glede na starost, to učenje, kako se počutiti dobro v svoji koži. Če bi se ženske obravnavale z enako ljubeznijo, ki jo dajejo svojim prijateljem, bi bili to najbolj čudovito darilo, ki si ga lahko podarimo. Kar vas naredi najbolj privlačne, je samozavest. To ljudje vidijo.“

 

Komentarjev 2
  • puksicd 12:43 16.februar 2015.

    Čudovita je ... z vsemi "napakami", ki to sploh niso.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:41 16.februar 2015.

    še več manekenk bi mogl objavt neobelane fotke. ker drgač mlajše punce kr misljo da morjo zgledat tko dobr k iz revij kjer so pa itak vsi retuširani. no in pol marsikatera punca ni zadovoljna z videzom in zarad tega ...prikaži več tud pride do marsikatere oblike bulimije in anereksije. tko da ja lepo od manekenke da je to nardila.