Magazin > VIP
44973 ogledov

Manca Špik ločena od hčerinega očeta: Odločitev je bila težka

manca špik Youtube
"Tega nisem nikoli skrivala.“

Manca Špik je pretekli teden izdala spot za pesem Nocoj, ki brez njenih prijateljev ne bi ugledal luč sveta. Zaradi koronavirusa namreč ni mogla posneti glavnih kadrov, zato je nekaj znanih obrazov prosila, da zanjo posnamejo kratke videe, ki jih je uporabila v spotu. Med drugim je Manca v njem pokazala tudi svojo princesko, hčerko Lano

Virus pa Manci ni zagodel le na poslovnem področju, ampak tudi zasebnem. Pevka se je morala na hitro odločiti, ali se bo preselila k partnerju Borutu ali na Bohinjsko Belo. Z Borutom naša zvezda namreč ne biva pod eno streho.

"Tega, da z Borutom ne živiva skupaj, nisem nikoli skrivala. Oba imava zelo natrpan urnik, vsak na svojem koncu. On na Obali, jaz pa po celotni Sloveniji, predvsem pa v Ljubljani, kjer sva si z Lano ustvarili najin drugi dom. Do te odločitve je prišlo po letu in pol skupnega bivanja na Obali, saj sva ugotovila, da bi bil tempo resnično prehud in predvsem Lana ne bi imela od tega popolnoma nič koristnega. Z Lano imava tako kar tri »domove«, enega na Obali, drugega  v Ljubljani ter tretjega na moji rodni Bohinjski Beli. Zaradi trenutne situacije s koronavirusom sem se morala hitro odločiti, kje bova preživeli naslednji mesec dni ali celo dva in naša domačija na Bohinjski Beli se mi je zdela najbolj zanesljiva in varna izbira za vse, predvsem pa za Lano. Naša hiša se nahaja na samem, sredi hriba izven naselij in je povsem izolirana. Tukaj ima Lana družbo sovrstnikov, njenega bratranca in dveh sestričen, ves čas se lahko igrajo tudi zunaj na travniku in gozdu. Lani sem želela omogočiti čim več prostora za gibanje. Odločitev je bila težka, a racionalna.“



Lana sicer pogreša očeta, karantena pa ji ne povzroča težav, je Manca še razkrila za Žurnal24. "Če Lano vprašate, bo najbrž rekla, da so to njene najboljše počitnice do sedaj. Mamica je vedno doma, tu sta tudi babi in dedi, pa njena tetka, bratranec in sestrični, pa cel kup domačih živali… Sicer obe močno pogrešava tatija in sestrico Tio, a poskrbim, da smo redno na vezi prek video klica. Sicer naši dnevi potekajo mirno in enolično, z izjemo zadnjih dni, ko zaradi izdaje nove pesmi več kot običajno “visim” na telefonskih intervjujih in podobno. Pri hiši smo kar tri vešče kuharice, tako da si malo izmenjujemo prostor za štedilnikom in poskrbimo, da je vseh devet ust sitih. Zaradi štirih otrok je tudi stalno neki direndaj in občasno tudi kak manjši prepir, vezan na “pravilno vzgojo” ali pač že zato, ker so tudi živčki občasno malce razrahljani (smeh)."

Manca še pravi, da so v tej situaciji našli veliko pozitivnega in se močno zbližali, kljub temu pa si želijo, da to obdobje čim hitreje mine in se bomo vsi lahko vrnili v normalni ritem življenja. 

manca špik koronavirus Magazin Manca Špik: Brez pomoči kolegov bi bila v veliki godlji
Komentarjev 2
  • ylarcho 15:00 07.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Majazmaja 11:08 07.april 2020.

    Ne vem, koga ta ženska vleče. Jasno kot beli dan, da jo z očetom tega otroka povezuje samo otrok. Če z očetom otroka nista skupaj, pač nista ... To ni nobena sramota. Ogromno staršev je ločenih in ne lažejo okrog, ...prikaži več da 'so skupaj, ampak ne živijo skupaj'. Pomembno je samo to, da si ne nagajajo, se ne blatijo pred otrokom in ne perejo usranih cunj v javnosti.