Magazin > VIP
72595 ogledov

Manekenka po trojčku padla z 20. nadstropja

ivana smit Instagram
Policija tragično smrt nizozemskega modela in manekenke Ivane Smit obravnava kot umor.

Malezijska policija je pred nekaj dnevi sporočila, da so spet odprli primer tragične smrti 18-letne nizozemske manekenke Ivane Smit, ki je umrla decembra 2017. Mrliški oglednik je sicer po njeni smrti zapisal, da ne gre za umor, policija je govorila o samomoru ali nesreči, s čimer pa se mladenkini straši niso strinjali. Sodišče jim je pritrdilo, zato policija njeno smrt sedaj obravnava kot umor.

Pod drobnogled bodo vzeli ameriškega bitcoin milijonarja Alexa Johnsona in njegovo ženo, ki sta tistega večera z Ivano v stanovanju v 20. nadstropju imela spolne odnose. Po seksu je Ivana umrla. Njeno golo telo so našli na balonu v šestem nadstropju bloka v Kuala Lumpurju. Par, ki je verjetno zapustil državo, je sicer zanikal, da sta zakrivila smrt Nizozemke. Priznala sta, da sta imela z Ivano spolne odnose, zanikala pa sta uživanje drog. Trdita tudi, da sta spala, ko je manekenka padla z balkona. "Ivana je bila najina prijateljica. Oba sva imela z njo spolne odnose. Z nama je tistega večera odšla prostovoljno. Želela bi si, da bi jo imela čas še bolje spoznati. Izgubila sem prijateljico,“ je povedala Luna Johnson.

Ivanine posmrtne ostanke so prepeljali na Nizozemsko, kjer so med drugo obdukcijo na njenih rokah odkrili modrice in tudi poškodbo na zadnjem delu glave. V njeni krvi pa so bile drog in alkohol, pod njenimi nohti pa Johnsonov DNK.


 


 


 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.