Magazin > VIP
51445 ogledov

Marilyn Manson povsem spremenjen, skoraj neprepoznaven

Marilyn Manson Profimedia
So razlog za njegov spremenjeni in skoraj neprepoznaven videz zdravstvene težave?

53-letni Marilyn Manson, s pravim imenom Brian Hugh Warner, se je s 37-letno Lindsay Usich v sredo zvečer pojavil v javnosti, kar se v zadnjem času ne zgodi pogosto, in s svojim videzom šokiral mimoidoče. Marilyn je namreč pridobil kar nekaj kilogramov in je videti precej porejen. Tudi oblečen je bil, kot da je zunaj stisnil že prvi mraz, ves v črno, v plašču, z vrečastimi hlačami in usnjenimi škornji. V nasprotju z njim je bila njegova spremljevalka oblečena elegantno, izbrala je zeleno obleko, naličena je bila z rdečo šminko, pika na i pa je bila torbica znamke Chanel.

Manson je verjetno pridobil dodatne kilograme tudi zaradi težav, ki ga pestijo, saj ga bremenijo tožbe kar treh žensk. Med njimi je tudi tožba njegove nekdanje partnerice Evan Rachel Wood. Proti tej tožbi se je Manson postavil v bran tudi s tožbo o obrekovanju, ki jo je vložil proti Woodovi.

Marilyn Manson | Avtor: Profimedia Profimedia

Woodova v dokumentarcu namreč trdi, da jo je 53 – letni glasbenik spolno napadal in čustveno zlorabljal, ko sta bila med letoma 2006 in 2010 v razmerju. Vse skupaj spominja na sago med Johnnyjem Deppom in Amber Heard, a najbrž vseeno ne bo poželo in vzbudilo toliko zanimanja, kolikor ga je njun proces. A zagotovo ima Marilyn Manson tudi zaradi tega dokumentarca skrbi in posledično kakšen kilogram preveč.

Komentarjev 2
  • Majazmaja 15:02 16.avgust 2022.

    Spremenjen?! Neprepoznaven? Tip je tak, ko NE nastopa. Ko v galerijo prinese svoje slike, ki se prodajajo po 50k, ko gre po špecerijo, v fitnes ipd. Ampak pisunom Žurnala24 to ni jasno.

  • Toma 09:45 16.avgust 2022.

    Pa iz helikopterja je še vedno isti!