Magazin > VIP
15290 ogledov

Mario Galunič: Miši Molk se na daleč izognem

Mario Galunič Profimedias
Miša Molk ni skoparila s kritikami na račun nekdanjega odgovornega urednika razvedrilnega programa RTVS, Maria Galuniča.

Da se Miša Molk in Mario Galunič, najbolj prepoznavna obraza RTVS, ne razumeta najbolje, je znano že dalj časa. Molk je za Žurnal24 že pred časom povedala, da jo je Galunič po nastopu funkcije odgovornega urednika razvedrilnega programa RTVS odstranil iz razvedrilnega programa. Izjavila je tudi, da bi si na tem položaju želela nekoga z več idejami in spoštovanja do sodelavcev. 
Galunič se je na njene očitke odzval za revijo Obrazi.

»Miše Molk že dolgo ne jemljem resno, za to imam dovolj razlogov. Očitno ima težave s spominom in resnicoljubnostjo. To obžalujem, a taka pač je. Sploh pa se ne želim preko revij prepirati s starejšo kolegico, menim, da je to nekorektno in nekolegialno,« je povedal in poudaril je kot urednik naredil vse, kar je bilo v interesu razvedrilnega programa in da je na to sem zelo ponosen. »Miše seveda nisem izgnal iz uredništva, saj je v razvedrilnem programu ni bilo že vsaj deset let pred mojim mandatom. Oddajo, ki jo je vodila njena hčerka, pa bi umaknil vsak pameten urednik. Bil sem dovolj zrel in močan, da sem se jasno postavil v bran programu in nisem dovolil, da bi ga vodil ali razdiral kdo od zunaj. To jo je najbrž presenetilo. Zavedam se, da nisem v krogu ljudi, ki so Miši Molk všeč. Nisem človek, ki bi ji služil. Nisem človek, ki bi se je bal. Nisem človek, ki bi jo občudoval. Kaj šele, da bi od mene imela koristi. Torej se ji na daleč izognem in imam mir. Dovolj o tem.«

Komentarjev 15
  • ana19 07:36 20.oktober 2018.

    Ja bravo, kako se bockamo na nas racun. Ce se mene vprasa sta oba enaka.

  • kapibara 04:31 20.oktober 2018.

    Mu je nahala sveče nosti, pa je prišlo do zamere..

  • marija40 04:06 20.oktober 2018.

    Ce je hotela vplivati nanj preko svoje hcerke glede razvedrilnega programa, je se kako imel prav.