Magazin > VIP
400 ogledov

Mark s partnerjem postal očka

Mark Žitnik mediaspeed
Mark Žitnik je postal očka.

Ponosni očka Mark Žitnik je s prijatelji na Facebooku delil fotografije svojega sina Tristana Karola, ki ga je nadomestna mati rodila 16. septembra v ljubljanski porodnišnici, poroča Pozareport.si. Mark in njegov partner Rok Strele, ki sta tako prvič postala starša, naj bi se odločila za nadomestno mater iz Beograda, ki je zanosila z umetno oploditvijo.

Mark očetovstva ne želi komentirati in se nam je za klic le prijazno zahvalil, je pa včeraj na Facebooku objavil besedilo, v katerem je med drugim zapisal: "Ponosen sem, neskončno, na mojo srečo in ne skrivam ničesar, a ker sem očitno, tudi kot nejavna oseba, še vedno zanimiv, bom trenutke sreče čuval samo zase."

Komentarjev 2
  • feferon 18:06 06.november 2013.

    V Sloveniji kar nekaj ljudi dobi otroka in postanejo starši, pa se o njih ne razpišejo v novicah. Me ne zanima kaj počnejo v svojih spalnicah in tudi mediji bi lahko nehali bombardirati s takšnimi novicami.

  • Bozidar.Frelih 07:48 06.november 2013.

    Članek je zelo površen. Hm, naj mi tole nekdo razloži. Iz članka ni razvidno kdo je prispeval jajčece. Rok mogoče? Ne? Mark? Tudi ne? Ja, potem je pa biološko starš samo eden. Drugi je nadomestna mater. Sorči, naravo se ne da goljufat.