Magazin > VIP
6927 ogledov

Marko Potrč o perečih situacijah v šovu

željko
"Prav je, da jasno pokažemo meje.“

Sodelovanje v resničnostnem šovu Biggest Loser ni le fizično zelo naporno, ampak tudi psihično, zato ni presenetljivo, da v šovu prihaja tudi do sporov. Enega večjih je zanetil Željko, ki sam priznava, da se včasih odzove preveč burno. Med izzivom je Marti, ki je pred kratkim izgubila mamo, zabrusil: "Mislim, da bi morala biti bolj žalostna." Zameril se ni le njej, ampak tudi Edu, Petri in Maji. No, tekmovalci so medtem spor že zgladili, smo pa voditelja šova Marka Potrča vprašali, kakšen je njegov pogled na situacijo.

željko Oglasil se je Potrč Magazin Gledalci Biggest Loser ogorčeni: "Treba bi ga bilo vreči iz šova"

"Željko je zagotovo eden izmed tistih tekmovalcev, ki  izstopajo in je še posebej zaznamoval drugo sezono oddaje The Biggest Loser Slovenija. Prav zaradi njegovega temperamenta, burnih reakcij ter mnogih situacij, ko je bil jezik hitrejši od vsega ostalega,  se je Željko močno vtisnil v spomin. Pogosto se mu od srca nasmejimo in ga sprejemamo takšnega, kot je. Tako kot v življenju, pa tudi v šovu pride do situacij, ki so morda malce čez mejo. To ni nič novega. Še posebej v šovu, ko so tekmovalci ločeni od svojih družin, prijateljev ter znane okolice in so 24 ur na dan vezani zgolj na družbo svojih sotekmovalcev,“ je povedal Potrč in dodal: "To so okoliščine, ki jih moramo vzeti v obzir. Seveda pa so to trenutki, ki še posebej izstopajo, ker se za razliko od normalnega življenja zgodijo pred kamerami. Tako pri Željku, kot tudi pri ostalih, v takšnih trenutkih poskušamo umiriti situacijo, kolikor se le da. Tudi je prav, da jasno pokažemo, kje je meja in to ustavimo. Včasih ne gre takoj, a slej kot prej se vse uredi. Vsi tekmovalci so odrasli ljudje, s katerimi je dialog mogoč. Tudi Željko in jaz sva to že večkrat dokazala."

željko Magazin Biggest Loser: Željko nad Natašo, Potrč ni ostal tiho

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.