Magazin > VIP
10589 ogledov

Gledalci Biggest Loser ogorčeni: "Treba bi ga bilo vreči iz šova"

željko Planet TV
Ste videli, kaj si je privoščil Željko?

Na včerajšnji skušnjavi se je pokazalo, da sta se ekipi druga od druge oddaljile, tudi zaradi Željka, ki je spet dokazal, da nima "filtra".
Tekmovalci, ki so svoji ekipi želeli pomagati s kilogramskimi odbitki, so se včeraj basali s pico. Pri rdečih sta jedli le Maja in Marta, pri modrih pa vsi razen Petre.

Maja in Marta sta svoji ekipi priborili odbitek v višini 2,5 kilograma, modrim pa ni šlo tako dobro. Le Klara je imela nekaj sreče in zadela krožnik, ki ji je poklonil odbitek 0,5 kilograma. Željko se je za svojo ekipo potrudil in pojedel kar deset kosov, čeprav je že pri drugem dobil imuniteto. Če s svojim obnašanjem ne bi prestopil meje dobrega okusa, bi bil kralj dneva, tako pa je naredil vse, da bi se članom nasprotne ekipe zameril. Marti, ki je pred kratkim izgubila mamo, je celo zabrusil: "Mislim, da bi morala biti bolj žalostna." Po tej opazki se je oglasi voditelj Marko Potrč in dal Željku vedeti, naj se te teme ne dotika. 

marta Vrnitev v šov Magazin Vrnitev v Biggest Loser: Marta razkrila, kakšna družinska tragedija jo je doletela

"On potrebuje psihiatra in ne imunitete," je povedala Maja, Marta pa je dodala, da je šel Željko predaleč in da zanjo ne obstaja več. S tem se strinja tudi Edo, ki se je zaklel, da z njim ne bo več govoril. Marta se je po incidentu izselila iz sobe modrih.

Željko, ki se je Marti pozneje menda opravičil, je nato žalil še Petro, ki mu je v obraz povedal, da je bilo njegovo obnašanje sramotno. "On je psihično nestabilna oseba," je prepričana Petra, Željko, ki ne izbira besed, kadar je jezen, pa meni, da njegova sotrpinka iz iste skupine nima nič v glavi ...

Nad Željkom pa niso bili ogorčeni le njegovi sotekmovalci, ampak tudi gledalci. Njegovo obnašanje so označili "za poden od podna", nekdo je celo pripomnil, da bi ga bilo treba vreči iz šova. 

tomaž fartek Biggest Loser Magazin Tomaž iz Biggest Loser užalil državnega prvaka
 
Komentarjev 2
  • Vasilij Vasquez 16:19 10.maj 2018.

    Ko berem (ne spremljam oddaje) tak clanek se smejim s cim vse si ljudje obremenjujejo svoje zivljenje - prava komedija!

  • Lovebites 09:47 10.maj 2018.

    Cefurski iztrebek.Drugega ni pricakovati.Ta plemena imajo primitivizem v krvi.Poslat nazaj,kamor spada:med svoje.