Magazin > VIP
5128 ogledov

Tomaž iz Biggest Loser užalil državnega prvaka

tomaž fartek Planet TV
Po šesturnem izzivu je tekmovalce obiskal državni prvak.

Tokratni izziv v šovu The Biggest Loser je trajal kar šest ur, potekal pa je v telovadnici, kjer so se tekmovalci pomerili v različnih vajah – na primer v vztrajanju v smučarski preži in veslanju. Zmagala je modra ekipa, ki je naslednji dan obiskala najstarejšo gostilno v Sloveniji – Gostilno Gastuž.

Še isti večer pa jih je v hiši obiskal Tomaž Fartek, ki je leta 2017 osvojil naslov državnega prvaka v mešanju pijač, letos pa so ga razglasili še za najboljšega barmana leta.

Nazivi pa kandidatu Tomažu očitno ne pomenijo veliko. Ko je poskusil napitek iz rdeče pese, je izjavil, da so imeli takšen zadah njegovi prašiči. Marta ni mogla verjeti svojim ušesom. Komentarje za mizo je označila za "bolne“ in dodala, da osebe, ki izjavljajo takšne stvari, nimajo opravljene niti osnovne šole.

tomaž fartek | Avtor: Planet TV Planet TV


Morda ekipa se je pozneje o Tomaževem obnašanju pogovarjala tudi v zgoraj omenjeni gostilni. Tomažu, kot kaže, ni bila všeč niti dekoracija koktajla. "Saj mu je dobro povedal nazaj: 'Lej, z zeleno sem jaz zmagal.'“ je povedala Klara, Rebeka pa je pripomnila, da je dekoracijo Tomaž na koncu celo pojedel.

"Rdeča ekipa ima to šibkost, da imajo Tomaža. Ni slab človek, ni žaljiv do nas, včeraj pa je bil malo nesramen, ko je stresal neokusne šale, da je bil tisti človek čisto prestrašen,“ je izjavil Rok.

Danes bo znano, kdo bo moral spakirati kovčke, saj je na sporedu tehtanje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.