Magazin > Film & Glasba & TV
14561 ogledov

Zakaj včeraj ni bilo šova The Biggest Loser Slovenija?

biggest loser Planet TV
Namesto resničnostnega šova predvajali oddajo Kartoteka.

Ljubitelji oddaje Kartoteka, ki govori o umorih, ki so zaznamovali našo državo, so v petek zaman čakali na nov del. Intervju z Mirom Cerarjem se je namreč malo zavlekel, kar gledalcev verjetno ni začudilo, saj je na ekranu pisalo, da pogovor poteka v živo. Temu pa ni bilo tako.

Iz besed voditelja Mirka Mayerja in njegovega sogovornika je bilo razbrati, da se je pogovor končal s kratkim poskusom igranja Cerarja na kitaro. A so gledalci pred televizijskimi zasloni bili deležni dodatka, za katerega pa je bilo videti, kot da zanj ne eden ne drugi ne vesta. "Oddaja z gospodom Mirom Cerarjem je bila polna elementov 'iz zaodrja'. Tudi to zakulisje igranja kitare je bil eden od takšnih elementov. Pri snemanju oddaje smo se s predsednikom vlade sicer dogovorili, da objavimo samo najbolje zaigrani del, a smo kasneje ocenili, da bo celota, prikazana v originalu, bolj iskrena,“ poudarjajo na Planet TV. Da bodo vse predvajali, ni vedel niti Cerar. Več o tem, lahko preberete TUKAJ.

Novi del Kartoteke so tako predvajali včeraj ob 21. uri. Ob tem času (od ponedeljka do četrtka) je bil sicer doslej na sporedu šov The Biggest Loser.

"The Biggest Loser se bo od sedaj dalje predvajal od torka do petka. Kartoteko smo prestavili na za takšno oddajo ugodnejši termin. V oddaji gre za obravnavo težkih tem, ki so bolj primerne za začetek tedna kot za petek, ki je namenjen bolj sproščenim in zabavnim oddajam. Gledalci bodo tako lahko od 16. aprila dalje oddajo Kartoteka spremljali vsak ponedeljek ob 21.00. V tem tednu ne bo oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem, ki smo jo postavili za Kartoteko. Peta oddaja z Juretom Godlerjem bo tako na sporedu 23. aprila ob 22.00,“ so za naš portal razložili na Planet TV.

Komentarjev 1
  • gregor51 11:04 17.april 2018.

    posiljevanje s cerarjem