Magazin > Film & Glasba & TV
26482 ogledov

Biggest Loser: Henrik že doma in besen na Planet TV

henrik lutz Facebook
Henrik Lutz si je dal duška.

Kot smo poročali, je Planet TV Henriku Lutzu, kandidatu prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, dal še tretjo priložnost, da osvoji 50 tisočakov. Ker so se mnogi zaradi tega razburjali, smo Planet TV zaprosili za pojasnila. Več o tem si lahko preberete na spodnji povezavi.

biggest loser Magazin Gledalci šova The Biggest Loser Slovenija besni!

Henrik je razkril, da je iz šova že izpadel. Kandidat je sedaj, ko je videl prve dele šova, jezen na televizijo. "Sem pravkar pogledal včerajšnjo oddajo The Biggest Loser Slovenija. Pa vi na Planet TV niste normalni! Spet ste neki zrežiral, da je Blaž slišal kao, da ženske trdijo, da sem jih nadlegoval. Za to prvič čujem preko tv. Niti Blaž niti nobena ženska mi ni nikoli nič rekla. To je enako, kot sem v prvi sezoni prek tv izvedel, da me je Indira obtožila nadlegovanja. Zakaj mi nobena ni nikoli nič rekla v hiši? Enako mi Indira v hiši ni nikoli nič rekla, ampak se je z mano ves čas normalno družila. Še zdaj se na Težaku laže, da sem jo za rit prijel, ko se to nikoli ni zgodilo. A ste me zato nazaj povabili, da boste spet neki zrežirali tako kot v prvi sezoni???" se jezi Vojničan. 

Blaž je v ponedeljkovi oddaji res omeni, da se je Henrik neprimerno obnašal do deklet. "Mi se dobro razumemo, pri ženskah sem pa slišal, da se rine in kakšno preveč otipa," je dejal. Sicer pa se je nad njim jezila Eva, a ne zaradi spolnega nadlegovanja, ampak zato, ker jo je motil med treningom na tekalni stezi. "Je provokator in išče prepire," je dejala. 

Komentarjev 1