Magazin > Film & Glasba & TV
20995 ogledov

Gledalci šova The Biggest Loser Slovenija besni!

biggest loser Planet TV
Je ta odločitev tudi vas tako ujezila?

Šov The Biggest Loser se je začel dramatično. Že po prvem izzivu so namreč izločili dva tekmovalca – Gregorja Škofleka in Petro Plevnik. Za radijskega voditelja Gregorja je bil odhod zelo velik udarec. Tekmovalec je celo zajokal. Mnogi niso vedeli, kakšna zgodba se skriva za njegovo prijavo. Gregor se z odvečnimi kilogrami bori že od otroštva. V šov se je prijavil že lani, a so ga zavrnili, ker je bil predebel. Gregorju pa zavrnitev ni vzela volje. Najel je trenerja in začel hujšati, da bi se lahko letos spet prijavil. Uspelo mu je priti v šov, a mu pravila niso bila naklonjena.

Gregor Škoflek Magazin Drama v šovu Biggest Loser: Dva tekmovalca vrgli iz šova

Mnogi gledalci so z njim sočustvovali tudi zato, ker so producenti po Gregorjevem in Petrinem odhodu v šov sprejeli starega znanca – Henrika iz prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija. Henrik je v bistvu dobil že tretjo priložnost, da osvoji 50 tisočakov. Že med prvo sezono se je lahko vrnil, ker je v dvoboju po izpadu iz šova premagal Kikija. "Tole, da je Henrik nazaj prišel ... Sam ono wtf?! Ni pravično. On je bil v prvi sezoni, dovolj ima. Naj raje dajo iz te sezone ljudi nazaj, ki res potrebujejo spremembe!!!“ je Brigita zapisala na našem Facebook profilu, Natalija pa meni: "Upam, da (Gregor, op. avt.) dobi še eno možnost, da se vrne nazaj, ker to je bilo totalno razočaranje in nepravično... Grega, mi smo s tabo.“
Gregor Škoflek Biggest Loser Magazin Biggest Loser: Ko boste slišali njegovo zgodbo, vam bo zanj še bolj hudo

Podobnega mnenja je tudi Zdravko: "Ampak res, Henrik je dejansko dobil že tretjo priložnost. Namesto da bi Gregu dali še eno priložnost, ampak, kot vidim, hočejo imeti šov, zato pa to tako delajo.“ Tudi Magda bi raje v šovu videla Gregorja kot Henrika: "Ne zdi se mi pošteno, da ste njega izločili, saj je resnično potreben pomoči in si je tudi močno želi, Henriku pa ste dali drugo možnost, čeprav se je že v prvi oddaji po malo delal norca iz vseh, ki so mu hoteli pomagati, popravite to napako, če je možno.“ "Henriku ne bi več dala možnosti, jo je imel in je ni izkoristil... Novi so na prvem mestu, da bi imeli možnost za ponovni povratek,“ pa pravi Nataša.

Planet TV odgovarja

"Z Gregorjem in Petro kljub temu, da sta izpadla, še vedno vzdržujemo komunikacijo, prav tako kot z vsemi preostalimi izpadlimi tekmovalci. Vsi izpadli imajo možnost, da še naprej trenirajo pod budnim očesom produkcijske ekipe in pa seveda tudi strokovnjakov za hujšanje. Po besedah Lili Rodošek, kreativne producentke oddaje The Biggest Loser Slovenija, je predanost vedno nagrajena, zato so še vse opcije odprte," so za naš portal povedali na Planet TV, na vprašanje, zakaj so Henrika spet povabili v oddajo, pa odgovorili: "Henrik je karakter, kakršnega potrebuje tovrstna oddaja. V prvi sezoni je Henrik dal vse od sebe, vendar mu ni uspelo napredovati toliko, kot bi si želel, zato mu je produkcijska ekipa dala še eno priložnost. Tudi Henrik ima razlog, zakaj je poskusil še enkrat." Henrik mora shujšati, ker bi se rad udeležil maratona. "Prepričan sem, da bom v šovu dosegel veliko več kot sam doma," pravi.

 

Komentarjev 1
  • Vesna Dolšak 18:05 01.april 2018.

    Tudi meni se ne zdi prav, da je Henrik spet dobil priložnost. Če hoče shujšat za maraton, naj hujša doma in naj raje dajo drugo priložnost Gregorju. Menim, da si Henerik ni zaslužil ponovne priložnosti, ker je že v prvem ...prikaži več The Biggest Loserju imel take čudn "izpade", kot da se norčuje v bistvu iz cele zadeve in ni poslušal nasvetov, pač pa delal skoz nekaj po svoje. Pa naj še sam /po svoje/ hujša doma.