Magazin > VIP
11714 ogledov

Henrik Lutz se ne boji tožbe Planet TV

Henrik Lutz Mediaspeed
Henrik Lutz brez dlake na jeziku razkriva skrivnosti produkcije šova The Biggest Loser, v katerem je sodeloval že lani.

Henrik je dobil še eno priložnost, da shujša s pomočjo strokovnjakov šova, a žal ni prišel daleč. Njegova ekipa ga je ob prvi priložnosti izločila.

henrik lutz Magazin Biggest Loser: Henrik že doma in besen na Planet TV

Pravite, da so bile razmere v hiši tokrat slabše kot lani ...
Imeli smo le eno telovadnico. Zamenjali so sponzorja šova, zato so opremo pretekle sezone umaknili, ta sponzor pa ima le uteži, nima pa tekalnih stez in ostalih stvari.

Kakšni pa so bili odnosi med tekmovalci?
Mislim, da ni takšne sloge kot lani. Mi smo šli skozi psihološka testiranja, v šovu smo tako pristali le nekonfliktni. Letos pa tekmovalcev niso psihološko testirali. Željka nikoli ne bi dal v šov, ker to ni okolje zanj.

"Pred vstopom v šov so tekmovalci opravili več psiho-fizičnih testov in tudi v okviru šova imajo redne zdravstvene preglede," na Henrikove besede, da tekmovalci druge sezone niso opravili psihološkega testiranja, pravijo na Planet TV.

Kako pa so sprejeli vas?
Zelo lepo. Veliko sem jim pomagal z nasveti, le v skušnjavi nisem sodeloval, kar so vedeli že od samega začetka. 

Zadnjo skušnjavo, med katero so morali jesti piščance, ste označili za poniževanje tekmovalcev …
Kot gladiatorske igre – dajte ljudem kruha in iger. Če bi vedel, da bo format šova takšen, kot je, se ne bi prijavil. Ko sem gledal ameriški šov, nisem videl poniževanja in norčevanj iz ljudi.

Bi, če se ne bi prehranjevali vegansko, jedli piščance?
Nisem vegan, nimam težav z mesom, nimam moralnih zadržkov. Odločil sem se, da ne bom jedel mesa, ker vem, da sicer ne bi shujšal. Ne bi se imel pod nadzorom in bi preveč pojedel. 

Bi se sodelovali v skušnjavi, v kateri so jedli torte?
Poskusil sem košček tiste torte, ki je bila ogabna. Ne vem, kako so jo lahko jedli. Le sladkor in maslo. Nekaterim je bilo pozneje slabo. Takšna skušnjava ne ostane brez posledic. Tudi lani, ko so morali piti kokakolo, so bruhali, saj se je telo takšnih stvari odvadilo. 

Rekli ste, da se ne bi prijavili, če bi vedeli, za kakšen format gre. Glede na lanskoletne izkušnje, ko ste javno povedali, da je bilo v šovu veliko stvari glede vas zrežiranih, zakaj ste v šov šli tudi letos?
Mene ne moti, da so stvari zrežirane, da si sproti izmišljujejo scenarij, mene moti, če se o ljudeh lažejo. Indiri nisem nič zameril, da se je o meni lagala. To je njena igra. Če pa produkcija namerno zavaja občinstvo in trdi, da je nekdo nekaj storil, čeprav to ne drži … Letos se je zgodba ponovila z Blažem, ki me je obtožil, da sem otipaval ženske, a jih nisem. To je pa zdaj že preveč. To ni normalno in to ni nekaj, kar bi pričakoval v neki igri. V prvi sezoni je do mene pristopil režiser in mi rekel, da morava posneti še nekaj kadrov. Moral sem se uleči na Indirino posteljo, sloneti na vratih pred kopalnico deklet …

indira ekić soočenje Magazin Indira Henriku: "Še enkrat ponovi in boš ostal brez zob“

Dobro, a zakaj ste šli še enkrat v šov, če ste vedeli, kaj počnejo?
Nisem si mislil, da se bo to spet zgodilo, ker ni Indire, ki je v pretekli sezoni delala te scene. Ne vem, kako so lahko prepričali Blaža, da je govoril takšne stvari o meni.

Kako pa ste se počutili v oddaji Od težaka do junaka, ko ste se morali soočiti z Indiro?
To so naredili za gledanost. Z Indiro sva to temo zaključila. Ona ve, kaj se je zgodilo in da je nisem prijel za zadnjico. 

Se bojite, da bi vas zaradi javnega razkrivanja skrivnosti snemanje šova doletela tožba?
 Ne verjamem, ker ne morejo dokazati škode. Iti na sodišče, ker sem kršil pogodbo, je ena stvar. Res sem jo kršil, ker sem razkril, da sem izpadel, česar ne bi smel narediti. V drugem primeru pa bi morali dokazati škodo, kar je pa zelo težko.

Vaš naslednji cilj je maraton.
En mesec imam časa, da si naberem kondicijo. Po 22 kilometrih mi je je predvčerajšnjem zmanjkalo. Moj čas je bil pa dober. Potreboval sem tri ure in pol. 
 

Gregor Škoflek Magazin Gregor iz Biggest Loser: To pravi na razburjenje gledalcev
Komentarjev 1
  • miha12 07:43 17.april 2018.

    Ta Blaz je tipicen Belokranjec,sam napuh ga je ,hinavski,se pozna ,da zivi blizu meje s Hrcki,se je nalezel hrvaskega napuha,drugega pa v Beli krajini itak ni,sirotinja