Magazin > VIP
3433 ogledov

Gregor iz Biggest Loser: To pravi na razburjenje gledalcev

Gregor Škoflek Planet TV
Prvi izziv ga je šokiral.

Za Gregorja Škofleka in Petro Plevnik je bila usodna Planica, kjer so tekmovalce takoj na začetku šova razdelili v dve skupini po osem ljudi. Na izteku skakalnice so jih čakale zastavice, a teh je bilo le šest. Tisti, ki so prvi stekli po hribu navzgor in dobili zastavico, so bili varni, po dva iz vsake skupine pa sta se morala za obstanek boriti v drugem krogu. Gregor in Petra žal nista bila dovolj hitra ...

"Pogoji so bili za vse enaki. Nočem upravičevati svojih kilogramov, bi pa lahko bile zastavice morda malo nižje. Je pa tudi res, da je bil ta izziv za začetek zelo težak. Takšno nalogo bi pričakoval na sredini šova," je za Žurnal24 povedal Gregor in priznal, da ga je zelo prizadelo, ker je tako hitro izpadel. "Me je kar močno prizadelo, ja. Glede na to, da sem se že lani prijavil, pa so me zaradi kilogramov zavrnili ... Nato sem se sam trudil in shujšal, da so me sprejeli, pa nisem dobil možnosti pokazati, kaj znam in zmorem. Tek je nekaj drugega kot trening v fitnesu."

henrik lutz Magazin Biggest Loser: Henrik že doma in besen na Planet TV

Gregorja so lani, ko je tehtal 215 kilogramov, zavrnili, letos pa so ga z 206 kilogrami sprejeli v šov. "V šovu sem videl neko motivacijo in novo izkušnjo. Glavno nagrado sem takoj odpisal. V šovu samo treniraš. Vse je podrejeno hujšanju. Zunaj imaš en kup obveznosti, zato je že razkošje, če lahko treniraš dvakrat, trikrat na teden. Pravi šov se sicer začne, ko prideš ven in življenje teče naprej."

Po njegovem izpadu so v šov spet sprejeli Henrika iz prve sezone, kar je razburilo nekatere gledalcev, ki se jim je zdela ta poteza do Petre in Gregorja nepoštena. "Super, da je šel nazaj v šov. Če bi kdo od naju šel, bi bilo pa še boljše. Na to gledam kot nekaj dobrega zanj. Če bi meni dali to priložnost, bi jo tudi sprejel. Na te komentarje pa ne dam veliko. Saj vemo, kdo jih piše. Sami nase so jezni in iščejo uteho pri drugih. Splošen odziv javnosti me je sicer presenetil. Pričakoval sem drugačne odzive, v stilu: ’Lej ga, kako je debel.’ Lahko rečem le hvala. Podporniki ti dajo še dodatno motivacijo, saj jih nočeš razočarati."

biggest loser Magazin Gledalci šova The Biggest Loser Slovenija besni!

Gregor bi rad v naslednjih mesecih shujšal za 30 do 40 kilogramov. Njegov dolgoročni cilj pa je, da bi po 24 letih na tehtnici spet videl dvomestno številko, ki je ni videl že od prvega letnika srednje šole. 

Da bi dosegel svoj cilj, sedaj trenira dvakrat na dan. 


 

Komentarjev 1
  • Smesko 07:28 06.april 2018.

    Ja to je bilo res neumno zasnovano... Človeka se namuči z vsemi kastingi in bog ve čim vse in izpostavi javnosti, potem se ga pa vrže ven še preden se vse skupaj zares začne... Brez da dobi kakršne koli osnove.... ...prikaži več Upam, da imata vsaj isti support kot drugi, ki so šli ven za njima in da ga izkoriščata (svetovanje, treninge,...)... Sicer pa sem imel namen spremljati oddajo, ampak tista oddaja je bila zadnja, ki sem jo gledal, tko da naj peljejo "šov" naprej kot želijo...