Magazin > VIP
7921 ogledov

Maščevanje: To je Shakira prepovedala sinovoma, pretirava?

shakira Profimedia
Shakira je globoko razočarana nad starši bivšega moža.

Kot je znano, je Shakira z mamo svojega bivšega partnerja, Gerarda Piqueja, v izjemno slabih odnosih, saj naj bi Montserrat Bernabeu vedela, da se njen sin igra tudi s tujimi "žogami", a ji tega ni povedala.

Pevka pa se kljub razhodu z očetom svojih sinov tašče še ni znebila, saj stanuje v sosednji hiši. Da bi jo čim manjkrat videla, je začela med svojo in njeno vilo graditi zid, na svoj balkon je postavila celo čarovnico, ki gleda proti Montserrat. Sovraštvo med ženskama je očitno vzajemno. Poglejte, kako je Montserrat nekoč napadla mamo svojih dveh vnukov. 

Shakira je sedaj šla še korak dlje. Sinovoma Milanu in Sashi je prepovedala, da Piquejeva starša naslavljata kot babica in dedek, ker bi jo to užalostilo.

Shakira in Gerard sta bila 11 let par. Takole se je zvezdnica spravila nad novo partnerko v življenju postavnega športnika. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.