Magazin > VIP
69763 ogledov

Matthew Perry: Ona je bila njegova velika ljubezen, a jo je zapustil

matthew perry, julia roberts Profimedia
V svojih spominih ji je namenil veliko lepih besed.

Matthew Perry je včeraj za vedno zaprl oči. To je igralčeva zadnja fotografija, ki je bila posneta v javnosti. 

Igralec je imel od svojega 14. leta dalje težave z alkoholom, pozneje tudi z drogami. Odvisnosti se je rešil, o tem boju je iskreno spregovoril v svoji avtobiografiji, ki je izšla lani. V knjigi pa ne omenja le težkih trenutkov, ampak tudi lepe. Razkril je tudi informacije o svojem ljubezenskem življenju. 

lizzy caplan | Avtor: Profimedia Profimedia
Perry je bil velik lomilec ženskih src, ki jih je osvajal predvsem s svojim humorjem. Imel je mnogo ljubimk, a le nekaj velikih ljubezni. Najdaljšo zvezo je imel z igralko Lizzy Caplan. Po šestih letih se je končala leta 2012. "Večkrat pomislim, da bi sedaj imela hišo in dva otroka, če bi jo zaprosil za roko," je zapisal v spominih, v katerih je tudi razkril, da se je do ušes zaljubil v igralko Julio Roberts, ki je kot gostja nastopila v seriji Prijatelji, s katero je Perry zaslovel.

Leta 1995 sta bila skupaj tri mesece in teh treh mesecev igralec nikoli ni pozabil. Bila je vse, kar je iskal, a jo je zapustil. "Biti z Julio Roberts je bilo zame preveč, ker sem bil ves čas prepričan, da me bo zapustila. Nisem bil dovolj dober. Nikoli ne bi mogel biti dovolj dober. Bil sem zlomljen, nevreden ljubezni. Da se mi ne bi bilo treba soočiti z bolečino, ki bi nastala, ko bi jo izgubil, sem zapustil lepo in briljantno Julio Roberts."

Njegova zadnja zveza je bila z Molly Hurwitz, ki je bila njegova agentka. Skupaj sta bila tri leta, razšla sta se leta 2021, a ostala prijatelja.

 

Komentarjev 5
  • Avatar NickMason
    NickMason 08:33 31.oktober 2023.

    10-ti članek že o njemu ,to pa res ni treba

  • Kmodri 02:14 31.oktober 2023.

    To zato nabijajo, ker je bil friend of Kopitarja!

  • Ender3 13:02 30.oktober 2023.

    Preveč se mediji z njim ukvarjajo...