Magazin > VIP
15062 ogledov

Mattu Damonu ni všeč, kako J.Lo ravna z Benom Affleckom

jennifer lopez, ben affleck Profimedia
Matt Damon ni fan Bennifer 2.0.

Po poročanju hollywoodskih virov Matt Damon že od samega začetka ne podpira zveze svojega dobrega prijatelja Bena Afflecka, ki ga pozna še iz mladosti in s katerim je doživel največji uspeh v svoji karieri. Dvojica je leta 1998 prejela oskarja za scenarij za film Dobri Will Hunting. 

"Matt je imel že od samega začetka resne zadržke glede Benniferja 2.0. Poskušal je javno podpreti Bena, a dejstvo je, da sovraži način, na katerega J.Lo ravna z njegovim prijateljem, zato ne more več držati jezika za zobmi!" je povedal vir in dodal, da je odnos med Benom in J.Lo napet, ker ga poskuša pevka nadzorovati. "Ni skrivnost, da se Ben in Jennifer ne razumeta. Ves čas je v težavah."

"Jasno je, da se mora nekaj spremeniti, a ko je Matt Benu začel dajati nasvete, je ta znorel," še trdi vir, ki je tudi namignil, da ni napeto le v Benovem zakonu, ampak je počilo tudi med dolgoletnima prijateljema. "Zdi se, da se zgodovina ponavlja. Pred 20 leti sta iz istega razloga prekinila stike. Matt ne more biti več tiho, pa četudi bi to pomenilo, da se bosta z Benom odtujila. Slabo mu je, ko vidi prijatelja, kako se pojavlja na rdečih preprogah in igra Jenniferin okrasek."

Ben in Jennifer sta se poročila leta 2022. Da med njima večkrat pošteno poči, se sicer govori že nekaj časa, ker je Ben v javnosti večkrat videti slabe volje. Eden od razlogov za hudo kri naj bi bilo tudi ljubosumje. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.