Magazin > VIP
312 ogledov

Med finalno oddajo Kmetije vlomili na posestvo tekmovalca

vid
1/10
Planet TV
Nepridipravi so vlomili na Vidov ranč. Škode je za 3000 evrov.

V noči na nedeljo, ko je bil Vid na Zaplani, kjer je potekala finalna oddaja šova Kmetija: Nov začetek, so nepridipravi vdrli na njegov ranč in mu odtujili dve sedli, več uzd in motorno žago. "Da bi prišli v notranjost, so razbili okno, nato pa še vrata,“ je Vid povedal za Žurnal24 in dodal, da je prepričan, da so kradljivci vedeli, da ga ni doma. "Zagotovo so vedeli, da me ni blizu. Znano je namreč, da grem, kadar sem doma, včasih tudi ponoči na ranč, da bi preveril, ali je vse v redu. Sumim več ljudi – lokalne veljake iz okolice Velenja in Slovenj Gradca,“ je za naš portal še povedal nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek, ki ga najbolj jezi to, da so neznanci poškodovali tudi njegovega konja. Poudaril je tudi, da nima sovražnikov. "Z vsemi se razumem. Sumim, da za tem dejanjem stoji zavist.“

Vidu so takoj, ko se je razvedelo, kaj se je pripetilo, na pomoč priskočili drugi konjarji. "Ponudili so mi svoja sedla in pomoč pri pospravljanju. Povem naj še, da bodo ta sedla nepridipravi težko prodali. Konjarji me poznajo. Ko bo nekdo moje stvari uporabil, bom za to hitro izvedel,“ je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.