Slovenija
125 ogledov

Med voditelji oddaje Tarča tudi Jože Možina

Jože Možina mediaspeed
Jesenska sezona tedenske informativne oddaje Tarča se na spored Televizije Slovenija vrača v ta četrtek. Oddajo bo, glede na obravnavano temo, v novi sezoni vodilo več voditeljev informativnega programa, so sporočili s Televizije Slovenija.

"Tarča je že od začetka sinonim za oddajo, ki se tem loteva poglobljeno, tehtno in poskrbi za konstruktivno soočanje mnenj. Gledalcem ponuja predloge rešitev problematik, s pomočjo katerih si lahko sami ustvarijo mnenje. Tarča ostaja edina informativna oddaja, ki je televizijski prostor odprla komentatorjem z družbenih omrežij," poudarjajo na TV Slovenija.

Oddajo bo v jesenski sezoni vodilo več novinarjev Informativnega programa Televizije Slovenija, in sicer Vida Petrovčič, Jože Možina, Mojca Šetinc Pašek, Erika Žindaršič in Mojca Širok, pridružili pa se jim bodo pridružili tudi drugi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • jezero 18:36 06.september 2016.

    Jožeta Možine pač ne bomo gledali! Pa kaj? Saj Janševe TV tudi ne gledamo!

  • Avatar @narhist
    @narhist 17:50 05.september 2016.

    Še en polnočni klub?

  • sprehajalec 15:37 05.september 2016.

    Kakšna oddaja je pa sploh ta Tarča? Nekaj na nivoju Slovenija ima talent, ali kmetija, oziroma veliko slabše od teh dveh oddaj, da se razumemo.Ko je na sporedu ima aktualni dogodek tedna, potem jo pospravijo za tri mesece, zaradi ...prikaži več zasluženega tri mesečnega dopusta Javnega Zavoda RTV, potem se pa zopet pojavijo z aktualnim dogodkom tekočega tedna. Malo je, malo ni, skratka. Oziroma 3 mesece ni aktualnih dogodkov za predebatirati....