Magazin > VIP
33 ogledov

Medicinska sestra ima pravo zgodovino samomorov

Jacintha Saldanha Reuters
Medicinska sestra, ki je nasedla potegavščini avstralskih voditeljev, ki sta jo spraševala po stanju Kate Middleton, se je v preteklosti hotela ubiti že dvakrat.

Britanski časnik Daily Mail poroča, da si je medicinska sestra Jacintha Saldanha prejšnje leto dvakrat hotela vzeti življenje, poleg tega pa so ji predpisali antidepresive. Prvič je samomor poskušala narediti decembra, ko se je predozirala s tabletami med obiskom družine v Indiji. Ker so jo pravočasno odpeljali v bolnišnico, so ji uspeli rešiti življenje. Čez devet dni pa se je 46-letna mama dveh otrok hotela ubiti še enkrat, in sicer s skokom s stavbe, kar pa je prav tako preživela. Zatem je več dni preživela na intenzivni negi, zdravniki pa so ji predpisali močne antidepresive, ki jih je morala jemati devet mesecev.

7. decembra, dan po tem, ko sta jo za nos potegnila avstralska voditelja Mel Greig in Michael Christian, pa je Jacinthi končno uspelo. Mrliški oglednik je potrdil, da se je obesila s šalom. Za seboj je pustila tri pisma, v katerih je med drugim zapisala, da sta jo v smrt pahnila tudi radijska voditelja. Spomnimo; Jacintha je Mel in Michaelu izdala zaupne informacije o stanju Kate Middleton, ki se je v bolnišnici zdravila zaradi hudih nosečniških slabosti. Kate je nekaj dni zatem zapustila bolnišnico in se za zdaj počuti dobro.

Komentarjev 5
  • mph 23:33 24.december 2012.

    He, he, he, .... :-))))

  • Bizgec 19:16 24.december 2012.

    In kako ves, da ni samomor tip smrti, ki je zapisan v usodi osebe?

  • marko.s 10:23 24.december 2012.

    Samomori so velik greh . Smrt človeka je zapisana v usodi in ta se ne sme prekršit.