Magazin > VIP
5545 ogledov

Meghan imela panične napade

meghan markle Profimedia
Izolirala se je.

Da sta se vojvoda Harry in njegova soproga Meghan preselila v ZDA, ne preseneča nikogar, ki ju dobro pozna. Že kmalu po poroki 19. maja naj bi si v Los Angelesu ogledovala hiše. Takrat selitve čez lužo še nista načrtovala, sta si pa v Ameriki želela preživeti čim več časa in si tako zagotoviti več zasebnosti. 

Na Otoku jima namreč ni bilo lahko, predvsem Meghan, ki je postala tarča tabloidov, poleg tega pa se v kraljevi družini ni počutila sprejeto. "Prepričana je bila, da je žrtev zarote, zato se je samoizolirala, ko sta se preselila v hišo Frogmore. Mislim, da se je že od samega začetka počutila kot izobčenka. Takšnega življenja ni bila vajena in želela je oditi,“ je po pisanju Vanity Fair povedal prijatelj slavnega para in dodal, da ji tudi lokacija novega doma ni ustrezala, saj gre za zelo ruralno okolje, v katerem je bila odrezana od prijateljev. 

Tudi Us Weekly je poročal o Meghaninem trpljenju. Vojvodinja se je menda tako slabo počutila zaradi agresivnih tabloidov, da ni želela iz hiše, ker se je bala negativnega odziva. Počutila naj bi se ujeto, večkrat pa naj bi imela tudi panične napade.

Sedaj je menda težje Harryju … "Ni mu lahko. V Angliji je vodil uspešno življenje, v Los Angelesu pa ne pozna veliko ljudi. Verjetno se počuti tako, kot se je Meghan počutila v Veliki Britaniji – osamljeno in brez usmeritve,“ je še dejal vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice