Magazin > VIP
19491 ogledov

"Meghan se mi je usedla v naročje. Točno je vedela, kaj počne.“

nema vand Profimedia
Takšne so bile Meghanine osvajalske tehnike.

Zvezdnik serije Shahs of Sunset, Nema Vand, je za spletno oddajo Real Life With Kate Casey spregovoril o svoji znani prijateljici. Gre za Meghan Markle, ki jo pozna še iz srednješolskih časov.

Nema pravi, da sta bila z Meghan dobra prijatelja in da so bili vsi vanjo zaljubljeni, ker je bila "edinstvena“, "prijazna“ in edina "ženska med dekleti“.

meghan markle Magazin Serena Williams z izjavo o Meghan Markle dvignila veliko prahu

Vand se z veseljem spominja tudi dneva, ko ga je Meghan zapeljevala. "Bili smo na zabavi in usedla se je v moje naročje. Svoj nos je prislonila na mojega. Za 16-letnika je to zelo čustven trenutek. V perzijščini mi je nato rekla: 'Lep si.“ Vprašal sem jo, kako to, da govori perzijščino. Odvrnila je:'Zate sem se jo naučila.“ In odkorakala stran ...“

Igralec pravi, da je bil to najbolj romantičen trenutek med njima in da je Meghan točno vedela, kaj počne, ko je do njega pristopila na ta način. "Mojstrsko se je igrala z našimi srci,“ je še dejal in doda, da nanjo zaradi tega ni bil nikoli jezen.

Je pa menda užaljen njun skupni prijatelj Gabe, ki ga je Meghan zapustila, ko je zaslovela s serijo Nepremagljivi dvojec. "Meghan, če boš tole slišala, pokliči Gaba,“ še pravi Vand.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice