Magazin > VIP
6498 ogledov

Harry in Meghan: Brez tega znanega igralca skrivna misija ne bi uspela

meghan markle, princ harry Profimedia
Pomoč sta dobila iz Hollywooda.

Vsa poročila, da sta si princ Harry in Meghan že kupila vilo v Los Angelesu, so napačna. Par namreč živi v hiši, ki je v lasti igralca Tylerja Perryja, ki velja za enega najbogatejših zvezdnikov. Leta 2011 je samo v enem letu zaslužil 130 milijonov dolarjev in se uvrstil na prvo mesto Forbsove lestvice najbolj premožnih zvezdnikov tega leta.

meghan markle, kate middleton Magazin Kate iz sebe, ko je videla, kaj je naredila Meghan

Perry je bil tudi tisti, ki se mu morata zakonca Sussex zahvaliti, da nihče ni vedel za njuno selitev iz Kanade v Los Angeles. Ponju je poslal svoje 150 milijonov dolarjev vredno zasebno letalo Embraer-E190. "To je bila dobro premišljena in dobro izvedena misija,“ je povedal vir.

Kako jim je to uspelo?

Skrivni protokol selitve

Režiser Tyler Perry | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Perry je letalo kupil leta 2017, prijavljeno pa ni pod njegovim imenom, ampak imenom njegovega holdinga ETYPC. 14. marca je letalo ob 1.35 vzletelo iz Atlante in ob 3.39 po lokalnem času pristalo v Portlandu, eno uro pozneje pa se je odpravilo na pot proti Vancouvru, na letališče Victoria International Airport, kjer se je nanj nato vkrcala družina Sussex.

princ harry, meghan markle Magazin Klofuta za Meghan Markle

Ob 7.35 se je letalo vrnilo v Portland, kjer sta morala Harry in Meghan urediti carinske in druge dokumente, ki so bili potrebni za selitev v ZDA. Ko sta opravila z birokracijo, je letalo nadaljevalo pot v Burbank, kjer je ponju na pristajalno stezo prišel avtomobil in ju takoj odpeljal v Perryjevo dobro varovano vilo nad Beverly Hillsom.

Par naj bi Perryja spoznal preko Oprah Winfrey, ki je njegova dobra prijateljica.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.