Magazin > VIP
38117 ogledov

Kate iz sebe, ko je videla, kaj je naredila Meghan

meghan markle, kate middleton Profimedia
Zato sta se Harry in Meghan v resnici preselila iz Kensingtonske palače, v kateri živita William in Kate.

Ko sta se Harry in Meghan preselila v Harryjevo hišo, ki stoji na posestvu Kensingtonske palače, sta ju Kate in William sprejela z odprtimi rokami in para sta se sprva odlično razumela.

"Kate je ena najbolj prijaznih članic kraljeve družine. Življenje v razkošnem stanovanju v Kensingtonski palači ji ni stopilo v glavo – oziroma vsaj ne preveč,“ je avtorju knjige Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle, Tomu Quinnu, povedal vir in dodal: "Kate je prijazna do osebja in bila je prijazna do Meghan, ko je prišla.“

Do napetosti pa naj bi prišlo predvsem zato, ker je Meghan težko sprejela dejstvo, da se ni poročila z bodočim kraljem in da je "le" vojvodinja. "Mislim, da je imela s tem težave. Čeprav je bila Harryju njuna hiša všeč, Meghan ni bilo po godu, da je bila v primerjavi s stanovanjem Williama in Kate veliko manjša,“ je še povedal vir, neki drugi poznavalec razmer na dvoru pa je dodal: "Biti član dvora vsakomur stopi v glavo. Čez nekaj časa sta se William in Harry začela dobivati brez svojih žena, da bi se izognila prepirom in neprijetnim tišinam.“

A manjši dom ni bil odločilni razlog za selitev zakoncev Sussex, pravijo viri. "Kate je bila zgrožena, ko je Meghan kričala na njeno osebje – ta dogodek je zaznamoval začetek pogovorov o selitvi iz Kensingtonske palače,“ je povedal nekdanji član osebja, ki je tudi razkril, da je Meghan tista, ki v zakonu nosi hlače.

Harryjevo ženo naj bi tudi skrbelo, da so jo gledali zviška, ker ni belka in ker ima za seboj ločitev. Tudi zaradi tega naj bi se večkrat odzvala preveč burno, še pravijo viri.

Komentarjev 1
  • darja32 14:50 05.maj 2020.

    Kraljice,kralji,princi,princese! Halooo! Saj ne živimo v pravljici! Lenuhi !!!