Magazin > VIP
20522 ogledov

Meghan spet strelja proti palači in vpleta Kate

meghan markle Profimedia
Meghan Markle prijateljem izlila srce.

Meghan in Harry se počasi privajata na svoje novo življenje v Los Angelesu, a gneva, ki ga je prinesel medijski linč na Meghan, še vedno nista pozabila.

Meghan naj bi po poročanju Daily Maila prijateljem potarnala, da je Kate ljubljenka dvora in da bi se palača obnašala drugače, če bi se mediji spravili nad Kate. Po Meghaninem mnenju bi dvor takoj spremenil politiko do medijev.

"Meghan je izjavila, da napada na Kate ne bi tolerirali in bi takoj revidirali porušen in zastarel sistem. Odgovorne medije bi izobčili,“ je povedal vir. Zakonca Sussex sta sicer pred nekaj dnevi sporočila, da z določenimi britanskimi mediji ne bosta sodelovala. Več o tem TUKAJ.

Ta poteza naj bi presenetila dvor, česar Meghan ne more razumeti. Po njenih besedah so vsi vedeli, kaj si Harry misli o britanskih tabloidih, in za spremembe, ki jih je želel uvesti. "Meghan pravi, da se je moral Harry zavzeti zanjo, njunega sina in svojo mamo,“ je še povedal vir in dodal, da Sussexa najbolj boli to, da bi palača takoj spremenila medijsko politiko, če bi tabloidi blatili Williamovo ženo. Harry naj bi glede nenehnega kritiziranja vseh Meghaninih potez večkrat govoril z očetom in kraljico, a nihče ni bil pripravljen spremeniti protokola, četudi so videli "da ju to uničuje“.  "Nihče ga ni jemal resno, zato sta stvari vezla v svoje roke.“

 

Komentarjev 4
  • Avatar Kolmeressa
    Kolmeressa 00:56 30.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • leonardo 15:06 29.april 2020.

    Britanski dvor pa v jok!

  • jjjaaannneeezzz 13:08 29.april 2020.

    Meni je to zanimivo. Če je seveda res. Sam sicer mislim, da oba precenjujeta vpliv kraljice na družbo in da sta premalo ponižna za vlogo, ki sta jo imela. Sedaj sta stopila na novo pot in naj jima uspe. Srečno.