Magazin > VIP
3027 ogledov

Prijateljica o Harryju povedala, da mu trenutno ni lahko

meghan markle, princ harry Profimedia
Harryju in Meghan ni lahko ...

Meghan in Harry si verjetno nista mogla izbrati bolj neugodnega časa za "megxit“ … Dvor in udobno življenje sta zapustila sredi nove gospodarske krize, ki jo je povzročil koronavirus. 

Par se je preselil v ZDA, kjer naj bi Meghan spet začela delati kot igralka, a tudi filmska industrija se je zaustavila. Dobila naj bi že nekaj ponudb, a nobena zanjo ni bila dovolj dobra. Vojvodinja je namreč postala zelo izbirčna, saj si želi ime ustvariti kot resna igralka, zato sprejema le ponudbe najboljših režiserjev. Teh pa menda ni prav veliko …

Harry je pred krizo dobro služil tudi kot govorec, a mu je virus prekrižal načrte. Konference in javni dogodki so namreč prepovedani. Na računu imata zakonca Sussex menda več kot 30 milijonov, zato ne bosta stradala, a tudi ta denar je začel hitro kopneti. Če gre verjeti govoricam, sta slabo polovico že zapravila za novi dom.

Meghan in Harry o svoji zasebnosti javno ne govorita več. Odkar nista več člana dvora, je javnost izvedela le, kako sta poimenovala svojo dobrodelno fundacijo – Archwell. Je pa njuna prijateljica, primatologinja Jane Goodall, v intervjuju za Radio Times povedala, da še zlasti Harryju trenutna situacija povzroča sive lase in da svoje življenje trenutno vidi kot "nekoliko zahtevno". "Ne vem, kako se bo razvijala njegova kariera,“ je še pripomnila. 

Medtem ko ima Meghan načrt, pa Harry očitno ne ve, kaj bi počel. Znano je, da imata skupnega agenta, ki za oba išče projekte.

Že poznate vragolije na Joongli?

Komentarjev 1
  • leonardo 08:31 22.april 2020.

    Kdo mu je kriv? Sam skuhal, sam popapcal!