Magazin > VIP
29160 ogledov

Zato si je Kate v resnici oddahnila, ko je Meghan pospravila kovčke

meghan markle, kate middleton Profimedia
Tega se je, ko je na dvor prišla Meghan, Kate najbolj bala.

Kot poroča The Sun, se bo vojvodinja Kate, sedaj, ko se je njena svakinja odselila iz Velike Britanije in se odrekla odgovornostim in prednostim, ki jih je uživala kot članica dvora, vrnila k bolj preprostemu modnemu stilu. Kate namreč ni treba več tekmovati s filmsko zvezdnico, ki je vajena nastopov na rdeči preprogi in je znana po svojem izvrstnem okusu za oblačila, dodatke in pričeske.

Williamova žena se sedaj menda počuti veliko bolje kot pred meseci, saj naj bi se "vzdušje z odhodom Sussexov izboljšalo“. "Bolj je sproščena. Pred dvema letoma je imela obdobje, ko se je zaradi Meghan počutila ustrahovano. Bala se je primerjav z Meghan, češ da je ona tista, ki je bolj glamurozna in priljubljena,“ je povedal vir.

Kate, ki je do igralkinega prihoda sama uživala naklonjenost Britancev, sedaj prisega na manj vpadljiv make up in lake za nohte. To je potrdila tudi njena vizažistka  Arabella Preston.

The Sun še piše, da je Kate v zadnjem času večkrat reciklirala stara oblačila in da je tudi njena pričeska bolj preprosta, kar potrjuje besede vira, da se Kate z videzom zdaj obremenjuje manj kot v preteklih dveh letih.

Vojvodinji sta se v javnosti nazadnje skupaj pokazali v cerkvi ob dnevu držav Commonwealtha. Njun modni dvoboj se bo zapisal v zgodovino. Kate je izbrala rdeč plašč oblikovalke Catherine Walker, Meghan pa zeleno obleko modne oblikovalke Emilie Wickstead.

Meghan je Lyst Index uvrstil na prvo mesto največjih modnih vplivnic, medtem ko je Kate pristala na 11. mestu. Nekdanja igralka obožuje oblačila znanih blagovnih znamk, kot so Givenchy, Chanel in Dior. V zadnjih 22 mesecih naj bi za svojo garderobo zapravila milijon funtov.

Komentarjev 3
  • jjjaaannneeezzz 16:24 14.april 2020.

    Vsa čast Kate.

  • Avatar Vevrica
    Vevrica 15:00 14.april 2020.

    In tudi v prihodnje bo žal ostalo tako

  • ljubomir83 13:19 14.april 2020.

    Res, s čim se nekateri ukvarjajo med tem, ko otroci umirajo od lakote.