Magazin > VIP
14984 ogledov

Serena Williams z izjavo o Meghan Markle dvignila veliko prahu

serena williams, meghan markle Profimedia
Svetovni mediji so takoj pograbili njene besede o Meghan Markle.

Teniška igralka Serena Williams je nastopila v YouTube oddaji manekenke Naomi Campbell – No Filter with Naomi – v kateri je beseda nanesla tudi na Meghan Markle in njeno vrnitev v Los Angeles.

Kot je znano, sta Meghan in Serena veliki prijateljici. Meghan je teniško igralko že večkrat prišla spodbujat ob teniško igrišče, kjer je sedela celo v loži družine Williams. Serena pa je bila ena od srečnic, ki so dobile vabilo na kraljevo poroko leta 2018.

serena williams, meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

O tem prijateljstvu pa Serena sedaj ne ve nič … Ko jo je Naomi vprašala, ali je vesela, da se je njena prijateljica preselila v Los Angeles, se je Serena pošalila: "Ne vem, o čem govoriš, nič ne vem o tem.“ Naomi se ni pustila odgnati: "Preselila sta se na zahodno obalo. To je bil velik dogodek,“ je vztrajala. Serena pa ni popustila: "Nisem je videla, o njej ne vem nič, ne poznam je.“

Igralka in športnica sta prijateljici že leta. Serena je lani povedala, da  ni vedela, kako negativno so mediji lahko nastrojeni do neke osebe. "Kadar vidim članek z njenim imenom, ga ne preberem. Ne bi mi mogla biti boljša prijateljica. Vzponi, padci, vedno je tam in jaz želim podpreti njo,“ je izjavila. Williamsova.

Že poznate vragolije na kanalu Joonglaa?

Komentarjev 4
  • anica00 07:16 24.april 2020.

    Pišite enkrat o resnih problemih in lačnih otrocih , namesto o tistih, presitih.

  • Avatar Gonnelisa
    Gonnelisa 01:18 23.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • blayo 17:41 22.april 2020.

    Hudirja!