Magazin > VIP
4902 ogledov

O Meghan Markle: Ko se kamera ugasne, ni najbolj prijazna

Meghan Markle Profimedia
Snemalec razkril, kakšne kaprice je imela Meghan Markle. Pravi, da je bilo z njo težko delati in da je bila nesramna.

Snemalec, ki je z Meghan Markle sodeloval pri neki promocijski kampanji v Kanadi, še preden je postala vojvodinja, pravi, da si je že mnogo let pred zvezo s princem prislužila naziv princeska, saj je bilo z njo menda težko delati, poroča Daily Mail. Kot trdi, je bila igralka nesramna in zahtevna.

Na snemanje naj bi prišla z velikim spremstvom, četudi ni spadala med največje zvezde Hollywooda, in takoj postavila jasna pravila, med drugim ni želela, da se na posnetkih vidijo njena stopala, ki jih menda sovraži.

O njih so se razpisali pred dvema letoma, ko se je morala na Novi Zelandiji sezuti. Takrat se je govorilo, da je imela vojvodinja operacijo in da se še vedno vidijo brazgotine.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

"Prijazen fant iz moje ekipe je bil travmatiziran, ker je bila zlobna. Povedal mi je, da je posnel njena stopala. Ko so to videli, so ga pogledali, češ kaj za vraga počneš, nato pa rekli, da je za danes končal z delom.“

Poleg tega naj bi igralka vztrajala, da za snemanje uporabijo drag šampanjec in točno določene rože ter da ima zadnjo besedo pri tem, kateri posnetki se bodo uporabili. Vir, ki želi ostati anonimen, pravi, da se je obnašala kot prava diva. "Ljudje so me posvarili, naj se pripravim, saj je težavna. Pravili so ji 'princesa'. Že takoj, ko je prišla, še vedel nisem, kdo je, se je začela obnašati kot diva. Njeno vedenje, način, na katerega se je pogovarjala z ljudmi, njena pravila. Nosila je kapo, s sklonjeno glavo je odšla v sobo za ličenje. /.../ Obnašala se je kot igralka A-kategorje, a niti v D-kategorijo ni spadala.“ Snemalec je še dejal, da se je Meghan pred kamero obnašala profesionalno, čeprav ni vedno upoštevala njegovih napotkov, ampak je poskušala uresničiti svoje ideje. "Ko se kamera ugasne, pa ni najbolj prijazna,“ je dodal.

To je potrdil tudi fotograf Tommy Mendes, ki je Meghan fotografiral leta 2015. Pravi, da je bila "napeta“ in da je s seboj pripeljala 12 ljudi. "Videti je bila kot ženska z misijo,“ je še dodal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.