Magazin > VIP
6055 ogledov

To sta si sedaj omislila Harry in Meghan

meghan markle, princ harry
1/2
Profimedia
Je zvezdniku sedaj morda žal, da pomaga Harryju in Meghan?

Posnetki in informacije o britanskem princu Harryju in njegovi družini so veliko vredni, česar se par, ki svojo zasebnost skriva in skrbno varuje, dobro zaveda. Želja po večji svobodi daleč stran od medijske pozornosti je bil tudi eden od razlogov, da se je par preselil v ZDA. A tudi tukaj vsaj še nekaj časa pred radovednimi fotografi ne bosta imela miru.

Dolgo se je ugibalo, kam sta se preselila. Sedaj je znano, da Harry in Meghan s sinom Archiejem, ki je pred nekaj dnevi upihnil prvo svečko, trenutno živita v 18 milijonov vredni vili na Beverly Hillsu, čigar lastnik je igralec in producent Tyler Perry. Četudi je vila umaknjena od mestnega vrveža, pa par tam sedaj, ko so oblasti po strogi karanteni zaradi koronavirusa odprle nekatere pohodniške poti, ne bo imel miru.

Ko sta ugotovila, da lahko pohodniki opazujejo dogajanje na vrtu, sta takoj ukrepala in zadnji del vile obdala z ograjo, ki ju bo varovala pred radovednimi pogledi. 

Ko se bosta odselila, bo Perry ograjo, ki omejuje pogled na bližnje gričke, verjetno umaknil. Njega pohodniki očitno niso motili.

Že poznate kanal Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.