Magazin > VIP
18239 ogledov

Meghan in Harry spet razočarala kraljico

meghan markle, princ harry Profimedia
Zaradi tega naj bi bila kraljica razočarana nad vnukom.

Strokovnjak za kraljeve glave, Dan Wootton, pravi, da sta Harry in Meghan s selitvijo v ZDA močno razočarala starejše člane kraljeve družine, ki menijo, da bi bilo bolje, da se v času izrednih razmer vrneta na Otok. 

Zakonca Sussex sta se v Los Angeles, kjer živi Meghanina mama, preselila nekaj dni pred koncem njunega "mandata“ kot vidnejša člana dvora. Njuna odločitev, da se ne vrneta v London, je mnoge šokirala tudi zato, ker je par vedel, da se je Charles okužil s koronavirusom. Dvor je medtem že sporočil, da je prestolonaslednik spet zdrav.

"V kraljevi družini so močno razočarani nad njuno odločitvijo, da se iz Kanade preselita v Los Angeles in ne nazaj v Frogmore Cottage. Kraljica in Philip sta v samoizolaciji, oba sta stara več kot 90 let in vse skrbi za njuno zdravje. Charles se je okužil, bil je v samoizolaciji s Camillo na Škotskem. In potem je tukaj še princ Andrew, ki ga je morala kraljica zaradi škandala z Epsteinom prisiliti, da odstopi z mesta vidnejših članov kraljeve družine. Vse to se je zgodilo in Harry in Meghan bi lahko pomagala,“ je Wootton povedal za The Sun.
Meghan in Harry sta se preselila le nekaj ure pred zaprtjem meje med ZDA in Kanado. 

Komentarjev 3
 • Ender3 12:14 03.april 2020.

  Dajte nehat pisat o teh osebkih! Ali ste na njihovi plačilni listi, Halooo

 • Avatar Mary25
  Mary25 11:14 03.april 2020.

  www.GetMeets.com - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

 • maresem 10:16 03.april 2020.

  Stara pa res trpi. Tega ne bo preživela.