Magazin > VIP
19834 ogledov

Meghan Markle ob prijateljici, ki je izgubila sina, nasmejana do ušes

Kelly McKee Zajfen, meghan markle
1/6
Profimedia
Takole vojvodinja uživa v svobodi v Los Angelesu.

Meghan Markle so paparaci ujeli v družbi manekenke Kelly McKee Zajfen, s katero sta si v Montecitu najprej privoščili kosilo, nato pa še nakupovanje.

Kelly je bila med dobrimi znanci 42-letne igralke, ki so se javno postavili zanjo in pohvalili njene materinske sposobnosti ter poudarili, da je krasna prijateljica. Vojvodinja je bila zagotovo med tistimi, ki so Kelly pred 16 meseci, ko je izgubila 9-letnega sina Georgea, stali ob strani. Georgea so neodzivnega našli na domu družine, je pisal Daily Mail.

"Vedno si prva, ki pomaga. Za tiste, ki so v stiski, se vedno zavzameš," je pred časom o Meghan zapisala Kelly, ki svoje žalosti ob izgubi otroka ne skriva. Oktobra je na družbenih omrežjih priznala, da se ne počuti dobro. "Luč je bleda. Trudim se po najboljših močeh. Vsi se trudimo po najboljših močeh. Tako sem zlomljena. Vsak dan poskušam najti način, kako združiti delčke, pri tem pa se zavedam, da morda nikdar več ne bom sestavila celote," je še dodala lepotica, ki ima še hčerko Lily.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.