Magazin > VIP
2788 ogledov

Meghan Markle: Odločila se je za malo drugačen porod

harry, meghan markle Profimedia
Otroka namerava roditi doma.

Zakonca Sussex v začetku poletja pričakujeta hčerko, v javnost pa so že prišle informacije o porodnem načrtu. Porod naj bi potekal v vili para v Montecitu. 

Meghan si bo s porodom doma izpolnila veliko željo. Že Archieja je želela roditi doma, a je morala v porodnišnico, ker je en teden zamujal. Kot je znano, se je sin slavnega para rodil v bolnišnici Portland.

"Harry in Meghan imata prečudovito vilo v Kaliforniji. Sanjska kulisa za rojstvo njune hčerke …,“ je povedal vir. Če bi se med porodom pojavili zapleti in bi Meghan potrebovala zdravniško pomoč, jo bodo odpeljali v bolnišnico Cottage Hospital v Santa Barbari, ki je v neposredni bližini in velja za eno najboljših v Kaliforniji. 

Par je otrokov spol razkril v intervjuju z Oprah Winfrey. "Najprej deček, nato deklica. Kaj bi si še lahko želel? Imava svojo družino in dva psa. Krasno je,“ je bil vzhičen Harry. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.