Magazin > VIP
479 ogledov

Mel B mlado varuško nagovarjala k sprevrženim seks igricam

Mel b Profimedias
Zdaj je spregovorila tudi Lorraine, 26-letna varuška nekdanje 'spajsice' Mel B.

Pred nekaj tedni je v tujih medijih odjeknila novica, da je Melanie Brown, bolj znana kot Mel B in kot nekdanja članica skupine Spice Girls, vložila zahtevo za ločitev, saj naj bi jo mož pretepal,jo silil v seks z drugimi ženskami in jo varal z njuno varuško. Mel B je celo trdila, da je Lorraine Gilles, varuška njunih otrok, zanosila z njenim možem Stephenom Belafontejem.

Očitno se s pevkinimi besedami ni strinjala 26-letna varuška, saj zdaj ona toži Mel B. Ta je v sodnik dokumentih navedla, da je imela sedemletno razmerje z Mel B in da je prav pevka tista, ki jo je nagovarjala na seks z njenim možem Stephenom.

"Belafonte velikokrat ni bil prisoten pri spolnih odnosih Lorraine in Mel B. Poleg tega pa varuška in Belafonte nikoli nista seksala, ne da bi za to vedela tudi Mel B, saj je prav ona tista, ki jo je vabila v njuno spalnico. Še, ko je Mel povabila varuško, da bi imeli skupinski spolni odnos, je pevka večkrat samo snemala seks med možem in varuško," je povedal odvetnik 26-letne Lorraine. Dodal je, da je prav pevka tista, ki je Lorraine predstavila svet slave, alkohola in sprevrženih seksualnih navad: "Lorrainin prvi trojček je bil z Mel B, ko jo je pevka povabila na pijačo z njenim možem." Lorraine je Mel B opisal kot njeno mentorico, ki jo je naučila vse o seksu, o vzgoji in družinskem življenu, o zabavni industriji in jo s seboj vzela na potovanja po svetu. "Brownova je Lorraine imela za najboljšo prijateljico in ljubico. Zaupala ji je tako zelo, da ji je pustila blizu njenim otrokom," še piše v dokumentih, ki jih je Lorraine vložila zoper Mel B.

Lorraine se brani, da nikoli ni bila noseča s Stephenom, čeprav Mel B očitno tako misli. Razkrila je, da je bila noseča z neznanim moškim, s katerim je imela le eno divjo noč in je zato splavila. Lorraine se počuti prizadeto, ker je Mel B v javnost dala informacije, ki se ne tičejo nikogar, še posebej to, da je naredila splav.

V posteljo vabila britansko pevko

No, to pa še ni vse. V javnost so pricurljale nove informacije tudi o tem, da naj bi Mel B v posteljo vabila tudi britansko pevko Rito Oro. "Rita je bila pri njima doma izključno zaradi službenih dolžnosti. Ko sta jo povabila v spalnico, ju je vljudno zavrnila in odšla domov. Od takrat naprej se je izogibala druženju z zakoncema, kjer bi bila sama z njima," je povedal vir blizu Rite.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.