Magazin > VIP
206 ogledov

Melania Donalda Trumpa pustila čakati

melania, donald trump Profimedias
Ameriške predsedniške volitve. Mediji se vse bolj zanimajo za Melanio Trump.

Če bi Donald Trump zmagal na predsedniških volitvah, bi bila Melania Trump po Louisi Adams druga prva dama ZDA, ki se ni rodila v Ameriki, piše New York Post.

"Bila bi tudi prva prva dama, ki je pozirala gola,“ so še dodali in si pobližje ogledali preteklost slovenske lepotice ter pobrskali po njenih starih izjavah.Tako so naleteli na njen recept za srečen zakon. "Vsaj enkrat na dan imava neverjeten seks. Včasih večkrat na dan,“ je voditelju Howardu Sternu nekoč razkrila temnolasa lepotica, ki je v Sloveniji študirala arhitekturo in oblikovanje. "Nikoli si ne bi mislil, da bo postala svetovno znana, saj je delovala kot knjižni molj. Za svet mode ni kazala velikega zanimanja,“ se mlade Melanije Knavs spominja fotograf StaneJerko, ki jo je odkril leta 1987, ko je bila stara 17 let.

Melanija je eno leto pozneje odpotovala v Milano in z modno agencijo podpisala pogodbo. Agent Paolo Zampolli, ki jo je povabil v ZDA, pravi, da je bila Melanija zelo ambiciozna in da ni hodila na zabave. Slednje je potrdila tudi njena tedanja prijateljica Edit Molnar. "Bila je sramežljiva. Prva zabava, na katero me je pospremila, je bila zabava, na kateri je spoznala Donalda Trumpa.“

Omenjeno zabavo, ki je potekala v okviri newyorškega tedna mode, je leta 1998 organiziral Zampolli. Melanija je bila stara 28 let, Donald 52.

Donald naj bi se v visokoraslo lepotico zaljubil na prvi pogled, ker pa je veljal za ženskarja, mu Melanija ni hotela dati svoje telefonske številke, ampak je shranila njegovo. Donald ji je zaupal svojo poslovno in domačo številko ter čakal, da ga bo poklicala.

Ko sta postala par, je morala Melania poslušati očitke, da je Donalda vzela zaradi denarja. "Mediji so včasih zelo nesramni. Mislim pa, da ne moreš biti z nekom, če ga ne ljubiš, če te ne zadovoljuje. Ne moreš objeti stanovanja, letala ...,“ je nekoč povedala za revijo Times.

Sedem let pozneje se je par, ki ima sina, poročil. Takrat se je veliko govorilo o Melanijini poročni obleki iz modne hiše Dior. Stala je namreč sto tisoč dolarjev.

Kljub vsemu bogastvu in uspehu, ki ga je Donald prinesel v zvezo, pa Melanija ni izgubila samospoštovanja. Ko jo je Larry King nekoč vprašal, ali jo skrbijo ženske, ki njenega moža obletavajo, je dejala: "Ne. Vem, kdo sem. Če moški ne želi biti z mano, lahko gre. Če si z moškim, kot je Donald, moraš vedeti, kdo si. Biti moraš močan in pameten.“

Komentarjev 9
  • Majazmaja 11:22 12.oktober 2015.

    Ampak njena angleščina pa zmaga :D V teh letih, kar je s tem starim fotrom s figico na glavi, bi si lahko privoščila kakšnega učitelja, da bi ji 'popravil' naglas. Pa še nekaj me zanima ... Kaj Donald naredi ...prikaži več s temi lasmi, ko gre spat. Jih odlepi in položi na nočno omarico ali samo razčeše in zjutraj spet naredi figico?

  • dragec 10:42 19.avgust 2015.

    Prava Slovenka

  • maresem 08:53 19.avgust 2015.

    Ja, pustila ga je čakati dokler ni preverila kako težak je njegov bančni račun - keš pič....