Magazin > VIP
34 ogledov

Michelle se je opravičila Sandri

Michelle se je javno opravičila Sandri. Žurnal24 main
Michelle "Bombshell" McGee, ki je spala z možem Sandre Bullock, se je slednji opravičila.

Intervju z Michelle, ki je dejala, da ji je žal za vse, kar je storila Sandri in njeni družini, so predvajali na avstralskem Channel 7. Michelle je razkrila svojo stran zgodbe in povedala, da se je vedno bolje opravičiti prepozno kot pa nikoli.

"Vem, kaj Sandra doživlja. Verjetno je zelo prizadeta, obupana, jezna in osramočena. Iskreno se ji opravičujem za trpljenje in sramoto, ki sem ji jo prizadejala," se je opravičila Michelle. "Sandra, oprosti. Oprosti, ker sem v vse skupaj vpletla medije. Vedi, da mi je srčno žal," je še povedala Michelle in dodala, da se tudi ona počuti izdano kot Sandra. "Jesse mi je lagal. Če bi bil že na začetku iskren, ne bi bila nikoli z njim," je dejala.

"Vedela sem, da je poročen s Sandro"
Jesse se o svojem zakonu z Michelle ni želel pogovarjati. Povedal naj bi ji, da s Sandro ne živita skupaj, saj je ona preveč zaposlena s snemanjem filma. "O svojem zakonu se ni hotel pogovarjati, zato sem odnehala," je v intervjuju razkrila Michelle, ki pa je kljub opravičilu pogovor začinila s podrobnostmi. "Prvo noč sva seksala kar trikrat," je dodala. Michelle, ki je z Jessejem ljubimkala kar 11 mesecev, pravi, da sta si Jesse in Sandra popolnoma različna in da ne ve, zakaj sta se sploh poročila.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

"Saj nimata nič skupnega, toda tega ne bom komentirala, saj konec koncev Sandre sploh ne poznam,"
pravi Michelle, ki pa ne izključuje možnosti, da je bil Jesse nekoč zaljubljen v Sandro. Michelle je še povedala, da je zelo vesela, ker je Sandra izvedela resnico o svojem soprogu. "Spremljala sem podelitev oskarjev in nisem mogla verjeti, kakšen prevarant je Jesse. Sandra je v nekem trenutku dejala, da ima Jesse vso njeno podporo, jaz pa sem razmišljala le o tem, kakšne stvari počne za njenim hrbtom," je razkrila Michelle, ki si želi, da ljudje ne bi pljuvali po njej.

"Kličejo me ku*ba, vlačuga, razdiralka domov … Želim si, da bi bilo več ljudi na moji strani. Jesse je varal Sandro, zato je on edina slaba oseba v vsej zgodbi," je sklenila Michelle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.