Magazin > VIP
16470 ogledov

Miha Šalehar: "Verjamem, da tega ne boste objavili"

Miha Šalehar Mediaspeed
Šarmantnega radijskega voditelja Miho Šaleharja, ki ga prijatelji ljubkovalno kličejo Mihi, smo povprašali o njegovi trenutni ljubezenski situaciji in družinskem življenju, iz našega pogovora pa je nastal prav simpatičen intervju, kjer je Miha pokazal vso svojo očarljivost.

Ko sem Vesno Milek vprašala, kako kaj ljubezen, mi je namignila, da naj o tej temi raje pobaram vas, da ste menda trenutno zelo srečni v družinskem in partnerskem krogu?
Zasebnosti in posla nikoli ne mešam. Res, hvala lepa. Če je kakšna širša tematika in se tega dotaknemo, seveda, da pa bi kar takole, pa res ne bi. Brez zamere.

Pa obrniva malo drugače, lahko se tudi malce pohecate … Povejte mi, glede na to, da ste Miha Šalehar, punce padajo na ta lik? 
So v mlajših letih bolj.

Kaj pa danes, ko ste že malce osiveli in morda za nekatere šarmantnejši? 
Nikoli nisem imel kakšnih velikih težav s tem, je pa res, da sem v preteklosti to razumel kot večjo kvaliteto kot sedaj. Ali kaj? To je edino kar bi rekel.

Vam je včasih bolj laskalo?
Da, seveda. Itak vedno paše. Pa saj ni nekega obletavanja. Ful se nerad o tem pogovarjam, brez heca.

O čem pa se radi pogovarjate?
O marsičem, pa tudi o tem, a ne v intervjuju za javnost. Zdi se mi trapasto, da bi ljudi zanimalo, kako mene obletavajo.

Kako se vam zdi trapasto, če pa v svoji oddaji obravnavate ravno rumeno obarvane teme in se iz njih hecate?
Rumene teme obravnavam in se iz njih hecam kot eno veliko tragedijo globalne razsežnosti, ki se dogaja. Brez zamere, vem, da si moramo vsi služiti kruh, ampak meni se bruha kadar moram biti pretirano ritolizniški in zabaven ter kadar moram slediti bizarnim vidikom zasledovanja interesa javnosti. Ampak to, kar se pa vsi skupaj gremo, z izpostavljanjem nekih vsebin tipa, ali sedaj Miha Šalehar, ki je malo siv, dobi za fu*** ali ne, to je pa za bruhat. Na vašem mestu bi šel raje v rudnik delat, brez zamere.

Zdaj pa res lahko najdeva najbližje drevo in se obesiva. Jaz kot estradni subjekt, ki bi vam izdal tak podatek, da kavsam še eno sodelavko v službi, vi pa kot novinarka, ki bi  to objavili. 

Če bi znala …
Lahko se enkrat z veseljem na kavi dobiva, ker imam načeloma svoje mnenje o tem, ki je, da smo zašli. 

To se strinjam, ampak, če bova sedaj napisala, kako vas obletavajo oboževalke ali pač ne, ne bova rešila te težave. Je tako?
Rešila je ne bova, pripomogla pa, če ne napiševa.

Je bila to prošnja?
To ni bila prošnja. Bila je pobožna želja. Meni je vseeno, le ne razumem neke osebe, ki jo to dejansko zanima. Kolikokrat na teden imam jaz spolne odnose in s kom ali če včasih še v službi katero nabrišem. Ali vas to zanima?

Lahko poveste, če želite …
In vi bi to napisali?

Seveda. In prepričana sem, da bi bilo zelo klikano.
No, to bi bilo zelo klikano. Zdaj pa res lahko najdeva najbližje drevo in se obesiva. Jaz kot estradni subjekt, ki bi vam izdal tak podatek, da kavsam še eno sodelavko v službi, vi pa kot novinarka, ki bi  to objavili. Povejte mi, kako bi s tem vzajemnim dejanjem prispevala k dobrem na tem svetu? Jaz bi dobil malo pozornosti, vi pa svojo plačo.

Takoj vam povem. Te klike naš marketniški oddelek lahko proda oglaševalcem, ki nam plačajo, da lahko moji sodelavci razkrivajo relavantnejše zgodbe.
Počakajte, želite mi povedati, da bo to, da jaz kavsam eno blond sodelavko, plačevalo vaše notranjepolitčne sodelavce.

Ne. Preozko. Razkrivajo zgodbe, ki morda tudi kaj premaknejo.
Dajte mi povedati, koliko zlobnežev ste pri Žurnalu v zadnjih petih mesecih razkrili?

Sem ravno s porodniške, lahko pa se pozanimam. 
A sva bila predolga?

Ne, jaz uživam v pogovoru z vami.
Če tako uživate, potem pa lahko ta pogovor v celoti objavite, pa verjamem, da ga ne boste.

Komentarjev 8
  • izRODEk 23:11 04.februar 2018.

    Mihi, za ono blond me zanima (saj je Katija, a ne, da je? :D) in sicer, Mihi, dej povej, a pogoltne? ;)

  • Kojak 15:29 31.januar 2018.

    MA FAK OF... tale tekst je vrhunec vsega sranja, ki se nabira na tem portalu. Rad sem vas bral že od nekdaj, bil vesel da ste "prišli nazaj". Ampak danes imate samo še drek od člankov, katere vam lahko spišem ...prikaži več tudi jaz mimogrede zjutraj na skretu. Tale "intervju" pa je dosegel, da vas zdajle zadnjič berem in je to moj zadnji komentar. PAPA

  • sasquatch 14:44 31.januar 2018.

    Videti je, da je Miha od "novinarke" Ane H. Fetih, ki se je glede na ostale svoje članke končno premaknila s kavča, pričakoval blesava vprašanja na ravni umsko zaostalega nekajletnika. Za ta presežek, ki bo, kot ostali članki dotične novinarke, ...prikaži več najverjetneje kandidiral za Pulitzerja, ne gre zameriti avtorici. Vodilni pri tem rumenem skrpucalu bi pa lahko vprašali po zdravju odgovornega urednika portala. Vse presežke te "novinarke" lahko ogledate (brati ni kaj) tukaj: http://bit.ly/2Eu8KZe

Sorodne novice