Magazin > VIP
30 ogledov

Mila Kunis privolila v zmenek z marincem

Mila Kunis Flynet
Ameriški marinec, ki je prek Youtuba povabil Milo Kunis na ples, je prav gotovo navdušen. Igralka je namreč privolila, da bo šla na zmenek z njim.

Ameriški marinec, narednik Scott Moore, ki je prejšnji teden na Youtubu objavil video, v katerem je povabil Milo Kunis na Ples korpusa marincev 18. novembra v Greenvillu, je prav gotovo iz sebe od navdušenja. Igralka se je namreč odločila ugoditi njegovi prošnji in se bo, kot je obljubila, udeležila plesa z njim.

K njeni odločitvi je pripomoglo tudi prepričevanje njenega "prijatelja z ugodnostmi" Justina Timberlaka v nekem intervjuju. "To moraš storiti za svojo deželo," je bil vztrajen njen soigralec Justin, ki je obljubil, da jo bo spravil na ples, pa če bo hotela ali ne. "Delal bom na tem," je obljubil Scottu, ki služi v Afganistanu. Nazadnje se je Mila vdala. "Šla bom, to bom storila zate," je rekla Justinu. "Boš šel tudi ti?" "Nočejo mene, tebe hočejo," ji je odvrnil. "To moraš storiti za svojo državo," jo je še enkrat opomnil. "Bom," mu je obljubila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.