Magazin > VIP
100 ogledov

Mildred Baena spregovorila

Mildred Baena Facebook.com
Mildred "Patti" Baena je povedala svojo plat zgodbe.

In ta se od uradne prav nič ne razlikuje. Šokirala pa je z opisom trenutka, ko je Maria Shriver izvedela, da je Arnold Schwarzenegger oče njenega sina.

Kot pravi Patti, se je vse začelo preteklo poletje, ko je k Schwarzeneggerjevim pripeljala sina Josepha in je ostala „služinčad“ začela na glas razpravljati, kako neverjetno podoben je Joe Arnoldu. Že takrat jo je prevarana Maria Shriver vprašala, če ji ima kaj za povedati. "Ko pa me je naravnost vprašala, ali je Arnie oče mojega sina, sem padla na kolena in v joku priznala, da je otrok res Arnoldov,“ je povedala Patti in dodala, da je bila nad reakcijo Shriverjeve, ki je sledila njeni izpovedi, šokirana. "Bila je tako močna. Z mano je jokala in me prosila, naj takoj vstanem. Objemali sva se in rekla sem ji, da to ni Arnoldova krivda. Da sta za takšno stvar vedno potrebna dva. In da bom takoj vzela svoje reči ter zapustila hišo. A Maria me je prosila, naj ostanem do konca počitnic.“

Arnold sedaj poskuša rešiti, kar se rešiti da. V to je prepričana tudi njegova nekdanja ljubimka. "Je dober moški in vem, da trpi. Mario ljubi. Upam, da se bosta čez čas spet našla,“ je za konec še povedala ena najslavnejših ljubic Hollywooda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.