Magazin > VIP
14973 ogledov

Milena Miklavčič po javnem linču: Ne bojte se zame

Milena Miklavčič Anže Petkovšek Milena Miklavčič, avtorica knjige; Ogenj, rit in kače niso za igrače.
Po razburjenju, ki ga je Milena Miklavčič povzročila med ljubitelji živali v oddaji Zadnja beseda! na TV Slovenija, se je oglasila na Facebooku.

"Če mene vprašate, je psov v Sloveniji veliko veliko preveč. In jaz, ko vidim človeka, ki ima ob sebi psa in se sprehaja sam, si mislim, a pa ti nimaš nobenega prijatelja, da se moraš sprehajati s psom?" je Milena Miklavčič izjavila v oddaji Zadnja beseda! na TV Slovenija, v kateri je beseda tekla o pasjih ljubljenčkih in z njimi povezano zakonsko regulacijo. Izjavila je tudi, da bi uvedla davek na pse.

Njene besede so pasjeljubce močno zbodle, tudi Natašo Bešter, voditeljico in novinarko. "Kakšne izjave v včerajšnji oddaji Zadnja beseda??!!! /.../ Sva šla z Dinom pogledat in sva oba zgrožena nad izjavami Milene Miklavčič, intelektualke in pisateljice. Toliko gneva, kot ga je pokazala do kužkov, težko kje najdeš,“ je zapisala na družbenem omrežju.

Milena se je na javni linč odzvala: "Ne bojte se zame. Bojte se tistih, ki zaradi drugačnega mnenja - brez razmišljanja vržejo kamen. Ni jih malo! Prej ali slej se boste kakšni takšni množici lahko zamerili tudi vi,“ pravi pisateljica. 

Jadranka Juras Magazin Miklavčičeva Jurasovi v eter: "Jadranka, ne bodi nagravžna!"
 
Komentarjev 40
  • slavko584 23:25 09.marec 2020.

    No pasje ljubci , ljudje so naredili iz psov spake, stanovanje ni njihovo naravno okolje. Tudi jaz imam rad pse in to bolj kot si vi mislite, zaradi tega jim ne vsiljujem svojega načina življenja in prehranjevanja z briketi (idiotizem). ...prikaži več Volkovom in psom so naravna prehranjevalna veriga mali glodalci, izjemoma večje živali. Me prav zanima koliko vaših psov lahko lovi miši, voluharje in podgane. Pa še nekaj, res so psi čiste živali, najprej poliže svojo rit potem pa tebe po obrazu :)

  • anica00 13:01 08.marec 2020.

    Razumeti morate, kaj je Milena hotela povedati, in ne , kaj je povedala.

  • anica00 12:38 08.marec 2020.

    Milena je edina, ki to pravilno vidi in pravilno pove.