Magazin > VIP
47596 ogledov

Milijarder, ki je izgubil tri otroke, z objavo ganil Dance

Anders Holch Povlsen
1/8
Anders Holch Povlsen je v terorističnih napadih med velikonočnimi prazniki izgubil hčerki Almo (15) in Agnes (12) ter sina Alfreda (5).

Med žrtvami velikonočnih terorističnih napadov v Šrilanki so tudi otroci najbogatejšega Danca, Andersa Holcha Povlsena, ki je med drugim tudi lastnik spletne trgovine Asos. Napad na hotel je od Povlsenovih otrok preživela le 10-letna Astrid.

Pogreb miljarderjevih treh otrok | Avtor: Epa Epa

Otroke so pred desetimi dnevi pokopali. Na pogrebu je bil tudi prestolonaslednik Frederik z družino. Njegovi otroci so Alfreda, Almo in Agnes dobro poznali. Par se je veliko družil, zato se je med otroki spletlo tesno prijateljstvo. Kako pretreseni so bili na pogrebu, kaže tudi fotografija, na kateri princesa Mary tolaži hčerko. 
Anders Holch Povlsen Magazin Srce parajoči posnetki: Slovo od milijarderjevih treh otrok
Povlsen se je sedaj oglasil z objavo v lokalnem časniku. Zahvala je bila okrašena s tremi peresi, začela pa se je s “hvala” …  Zakonca sta se zahvalila za skrb in podporo, ki je prišla “od blizu in daleč”. “Globoko smo ganjeni. To nam daje moč, ki nam bo v prihodnje pomagala,” sta zapisala zakonca in ob tej priložnosti izrekla sožalje vsem, ki so v napadih izgubili ljubljeno osebo. “Za ljubljeno hčerko Astrid sva hvaležna, spomin na Almo, Agnes in Alfreda bomo častili skupaj. Za vedno bodo ostali v naših srcih.”
Komentarjev 4
  • jakec1575 09:22 13.maj 2019.

    Grozljivi dogodki za vsakega starša. Izjemna moč in stoičnost ali pa še ni priško do zloma. Moram reči, da tako prisebnih in normalnih bogatašev mi nimamo. To je mogoče v danski druzbi. V slovenski druzbi takšne elite mi nimamo. Na nobenem polu.