Magazin > VIP
17 ogledov

Milijoni izginili čez noč

Žurnal24 main
Courtney naj bi pokradli milijone, ki jih je podedovala po Kurtu. A policija ji ne verjame. Meni namreč, da je več kot 30 milijonov vredno dediščino preprosto zapravila.
 
 

Je Courtney Love dediščino zapravila ali so ji denar resnično ukradli? © Flynet/JLP

 
Courtney Love , nekdanja žena frontmana skupine Nirvana Kurta Cobaina , trdi, da so ji ukradli zapuščino pokojnega moža v vrednosti okoli 560 milijonov evrov. Približno 32 milijonov v gotovini in 528 milijonov vredne stvari naj bi izginile, ker so se po pevkinih besedah tatovi usedli na njen bančni račun ter sklepali posle v njenem imenu.

Policija je skeptična
Že lani je Courtney trdila, da je žrtev kraje identitete, vendar je bila policija glede tega skeptična. Zvezdnica je zatrjevala, da naj bi se odvetnik in računovodja z njenim imenom podpisovala na ponarejene čeke. “Pogrešamo zelo veliko milijonov. Tožbe bomo pripravili v naslednjem mesecu, do zdaj pa nam je uspelo izslediti 22 milijonov evrov,” pravi pevkina odvetnica Rhonda Holmes . Po njenih besedah je Courtney opazila, da je denar izginil šele takrat, ko je bil njen račun popolnoma prazen. “Šele lani je uvidela, da je težava resna, zato je najela zasebne detektive, računovodjo in mene,” je še povedala Holmesova.

Pokradli, kar se je dalo
Ko je Cobain leta 1994 naredil samomor, so njegova mati, dve sestri, brat, žena in hči podedovali ogromno premoženja. Tisti, ki so se takrat ukvarjali z njegovo zapuščino, pa naj bi pokradli vse, kar se je pač dalo. Kot zatrjuje Holmesova, zato že sodelujejo tudi z lokalno oblastjo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.