Magazin > VIP
28 ogledov

Miloš bo presedlal na zdravila

miloš Planet TV
Nekdanji barovec Miloš je na Twitterju priznal, da alkohola ne prenaša dobro.

miloš mar | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Kot smo poročali, je barovec Miloš še drugič prostovoljno zapustil Bar. Tokrat ga niso razjezili gostje, temveč njegovo dekle, ki naj bi se spogledovalo z DJ-jem. Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ.

Miloš je svoj izpad pozneje poskušal pojasniti na Twitterju. "Veliko bolj primitivno se mi zdi to, da se ljudje ne zavedajo, da je psihična bolezen, bolezen, kot pa besnenje psihičnega bolnika. Moram povedat, da alkohol ni dobra stvar zame. Sname se mi in zato se ga zavoljo bližnjih odrekam in sedlam na zdravila,“ je zapisal in dodal, da upa, da se bo njegovo dekle vrnilo v njegov objem: "Upam, da bo draga lahko šla čez vse to z mano. Zdej rabim pomoč bolj kot kadarkoli prej.“

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:55 18.maj 2015.

    Edina bolezen je njegova agresija in njegova odvisnost od nenehnega manipuliranja z čustvi drugih. Vedno se želi prikazat kor žrtev. Naredi napako potem pa naredi vse da lahko napake ponavlja. Tipičen manipulativc.

  • c1305166 10:21 18.maj 2015.

    Sicer nisem psiholog, ampak obnašanje tega modela ni čist normalno. Podobna nihanja imajo ljudje z manično depresijo, kar je bolezen in to zelo huda. In če pravi, da gre sedaj na tablete...

  • nesehecat 09:26 18.maj 2015.

    edina "bolezen", ki jo ima, je kompleks žrtve... on ne rabi zdravil, ampak da končno postane moški in začne prevzemati odgovornost za svoja dejanja. ne pa da so vedno krivi neki provokatorji, pa varnostniki, pa kamermani in na koncu seveda ...prikaži več še bolezen. Miloš, grow up!