Magazin > VIP
25 ogledov

Miloš Planet TV-ju: "Rit si obrišem z vašo pogodbo“

miloš Planet TV
Nekdanji tekmovalec šova Bar naj bi se na Facebooku razburil nad ustvarjalci Bara.

Miloša, ki je šov po sporu z gosti lokala zapustil prostovoljno, je ogorčen nad La Toyo, ki so jo ustvarjalci Bara pripeljali v oddajo. Ujezilo ga je njeno neprimerno obnašanje pred kamerami. Kot smo poročali, si je la Toya sredi spalnice urejala intimno frizuro.

"Zdej mam pa dost! Mene označijo za psihopata, ker sem po grožnjah strank z nožem vn padu in se začel dret medtem, ko je varnostnik v luft gledal in po temu SAM zapustil sranje, ki so ga naredili z reality showom, ki je nekoč bil spodobna zadeva, potem pa v njega pripeljejo idiotizem, ki si meni nič tebi nič brije piz** sredi sobe pred širno Slovenijo. Sam pa po spletu okoliščin niti nisem imel priložnosti pobrati svojih stvari ob odhodu in sem posledično nazaj dobil manj kot tretjino svojih stvari, po vrh vsega v tujem kovčku. Jeb*** si mater in rit si obrišem z vašo pogodbo. Pa me zdej stožite pa probajte kej uzet. Imam po vaši zahvali manj kot sem imel, ko sem živel na ulici! Sramota! Toliko o Najboljšem Baru na planetu. Sramota za gostinstvo, sramota za Slovenijo in smešno, ampak sramota celo za televizijo,“ je Miloš po poročanju Točno to zapisal na Facebooku.

Temnolascu je bilo očitno pozneje žal za zapisane besede. Na njegovem profilu zapisa namreč ne najdemo več.

Planet TV je sicer za naš portal povedal, da bi Miloša, če šova ne bi sam zapustil, vrgli iz Bara. Pravijo tudi, da je varnostnik interviniral.

Komentarjev 5
  • Hi5 15:34 28.marec 2015.

    50 primorskih je tko kot 25 realnih :) se pravi oba skupaj sta ravno nekje skupaj.

  • Fulmmer 14:36 28.marec 2015.

    Da vidim junaka, ki si upa tega psihopata vzet v službo....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:23 28.marec 2015.

    pač zdej zato ker je bil nekdo ravno tako neprimeren kot on (samo da na drug način) se zdej zgovarja da on je care Planet TV k je pa naredu šov je pa totalni podn. Namest da bi enkrat odrastu ...prikaži več pa priznal napako išče napake drugih pa se vleče ven češ da so drugi krivi. Otroško..ne bi pričakoval take nezrelosti od nekoga k je živel na ulici. Sploh pa zapustil si šov..kaj te zdej briga kaj se tm not dogaja? Pa ne pozab da si se prjavu na šov, ne na kofetkanje.