Magazin > VIP
23 ogledov

"Mini Me" med letom ostal ujet na WC-ju

Verne Troyer Žurnal24 main
Pritlikavi igralec Verne Troyer je na letu iz Los Angelesa v London ostal ujet na WC-ju kar 20 minut, preden so ga rešili.

Enainosemdeset centimetrov visoki igralec Verne Troyer, bolj znan kot Mini Me, se je na letu iz Los Angelesa v London sredi noči odpravil na stranišče, vendar ko je po opravljeni potrebi želel zapustiti prostor, ni mogel doseči kljuke na vratih WC-ja. "Nekoliko klavstrofobičen in paničen je začel tolči po vratih in klicati na pomoč, vendar glede na to, da je bilo to sredi noči in je večina potnikov spala, ga žal nihče ni slišal," je povedal neimenovani vir. Po več kot 20 minutah ujetosti ga je navsezadnje osvobodila neka potnica, ki je zaslišala pozive in šla preverit, kaj se dogaja.

Razumljivo je bil zvezda Austina Powersa ves iz sebe in je takoj začel kričati na osebje in preklinjati zaradi preživljene kalvarije. "Očitno je bil zelo razburjen," je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.