Magazin > VIP
439 ogledov

Mirela Lapanović: Njen bivši se bo poročil

sandi kojić Osebni arhiv
Sandi Kojić se bo junija poročil. S svojo bodočo ženo je v zvezi od decembra lani.

Zmagovalec slovenskega Dvora, Sandi Kojić, o katerem smo veliko pisali lani, ko je bil nekaj tednov v zvezi z Mirelo Lapanović, a se je njuna ljubezen končala z grdimi besedami, je padel na kolena.

Svojo Nino je med izletom na Obalo zaprosil za roko in 22-letna lepotička je privolila. "Imam dober čut za dekleta. Hitro ugotovim, katera si želi resne zveze, tako je bilo tudi pri Nini. Sčasoma sem tudi ugotovil, da je Nina punca mojega življenja,“ je za Žurnal24 povedal Kojić in dodal, da sta takoj, ko je rekla „da“, začela z načrtovanjem poroke. "Junija se bova poročila v Las Vegasu, nato pa v širšem krogu še v Ljubljani. Poročno potovanje bo v Ameriki. Medene tedne bova preživela v Los Angelesu,“ je še povedal bodoči ženin in priznal, da so bili njuni najbližji presenečeni, da se bosta tako hitro poročila, saj sta skupaj šele sedem mesecev.

 
Komentarjev 2
  • michonz 01:08 22.april 2017.

    Irena prizadeta si s to marelo vsak druga dan... pa njenaa sestrična... pa njen bivši... sam da se klika ane, pa če tud si vsi misljo da si f****ena s temi svojimi "članki"!!!

  • patron 16:44 21.april 2017.

    njen kao bivši se udaje, a Lapko Laharnarić jo čeka, dok se ona jeeeeee.......e, da jo povede pred oltar.......bruhhaha