Magazin > VIP
224 ogledov

Mirela: Sin je noče, partner že grozi s Čeferinom

Andrej Voyo/ zurnal24.si
Mirelinemu partnerju Andreju je prekipelo.

Partner Andrej se je odločil, da Mirele ne bo več podpiral. "Mirela naj ga ima in uživa. Jaz bom pa tudi začel uživat. Takoj jutri bom začel. Živim samo se za otroka in se ga bom zdaj izboril. Čeferin jutri že čaka.  Starejši sin je noče več videti, mlajši pa bi rad ostal ob meni. Če je hotela Šov, ga bo imela tudi zunaj BB. Cela njena familija mi je skočila v bran in si želijo, da čim prej odpeljem svojega sina. Pa še nekaj, ona tako laže tukaj. Jutri zadnjič govorim z mediji. In bom povedal vso resnico. Pripravite se Slovenija. To je tudi moje zadnje javljanje na forumu, ker mer ne zanima več. Vam pa želim dober šov," se je na račun ženinih vročih igric z Markom, ki so svoje nadeljevanje dobile tudi sinoči, razpisal na forumu.

Andrej je za zurnal24.si povedal, da jo bo izselil, čeprav ve, da Mirela nima kam: "Dokončno ji bom spokal kovčke in se boril za skrbništvo nad sinom. Čeferin jutri že čaka. Nihče več ne želi imeti stika z njo, niti starši si je ne želijo več videti, podpirajo me tudi v borbi za skrbništvo. Njena mama je skrušena, Mirela laže, da živimo na tako veliki nogi. Denar res ni težava, vendar ga ne razsipavam in ji kupujem daril, tako kot to trdi ona. Izvedel sem tudi, da je pošiljala vroče fotografije drugim moškim, poleg tega ima polno dolgov in tožb, ker ni plačevala telefona. Starejši sin je ne želi več videti, čeprav je pred šovom želel živeti z nami in sem ji plačeval Čeferina, ker se z bivšim bijeta za skrbništvo. To ni prvič, enkrat sva se že razšla zaradi njene nezvestobe."

Nad Mirelo tudi bivši partner.

Mirela je sicer v šovu povedala, da sta se z Andrejem razšla, ker naj bi bil do nje nasilen. "Tega ne bom zanikal in na to nisem ponosen. Res sem ji dvakrat ali trikrat prisolil klofuto, a daleč od tega, da bi jo pretepal."

Se vladarici torej pravi šov obeta izven šova Big Brother?

 

Komentarjev 15
  • Frank Cosmos 22:26 24.marec 2016.

    Hehehehe kaj se tale Andrej sedaj spreneveda kot,da ne bi vedel,da to čefursko pras.co v njenem kraju porivajo vsi po vrsti katerim se seveda ne gabi.Še jaz sem jo nabijal v vse luknje in napolnil z spermo enkrat,ko sem bil ...prikaži več zadet pa mi ni dala mira.To so se čefuti vse dogovorili že prej preden je šla v tole beznico.Kar izjavlja njena družina je samo za nabijanje pozornosti saj so doma sami pijančki in se porivajo križem kražem ko so zadeti.Porival jo je tudi njen oče in,ko ju je njena stara zalotila so usekali grupnega.Cela familija je skrivljena in praznih betic.Kdor jih pozna pa ve kako je v resnici.Baje bi naj bil Andrej impotenten in rabi batino med noge tako vsaj ona pravi,ko jo natepavaš.

  • alibaba 20:31 19.marec 2016.

    Ko te srbi,se počohaš.In njo zelo srbi.Srbi,srbi!

  • endrug 14:39 18.marec 2016.

    Nihče, a za neuravnovešene je to lahko pogubno.